Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SHOES like NEW biedt duurzame 4-in-1 oplossing voor langdurig fris ruikende schoenen

SHOES like NEW biedt duurzame 4-in-1 oplossing voor langdurig fris ruikende schoenenVeelgedragen schoenen slijten niet alleen van buiten, ze ontwikkelen aan de binnenkant op de lange termijn ook een onaangename geur, vooral als ze worden gebruikt voor zweettrekkende sporten en buitenactiviteiten. Bacteriën nestelen zich in de vochtige binnenzijde van de schoen en breken het zweet af, waardoor de schoen begint te stinken. Met de nieuwe SHOES like NEW-pads kan vervelende schoengeur permanent worden geëlimineerd zonder dat de schoen hoeven te worden wassen of schadelijke chemische middelen moeten worden gebruikt. De nieuwe schoenpads van SHOES like NEW zorgen voor bacterievrije, droge, aangenaam geurende schoenen op een natuurlijke, duurzame manier.

SHOES like NEW maakt gebruik van een innovatieve technologie om niet alleen je (buitensport)schoenen, maar ook handtassen, laarzen of skates functioneel te houden en onaangename geuren te verwijderen, zelfs bij veelvuldig gebruik.

De verfrissende pads bevatten een mengsel van microporeus steenpoeder en natuurlijke mineralen dat vocht opneemt, beschermt tegen bacteriën en andere micro-organismen en verspreidt een aangename geur. Het effect houdt tot 6 maanden aan. Door hun gemakkelijke vervormbaarheid kunnen ze ook in elk type schoen of tas worden gestoken.

Steen als natuurlijke en recyclebare grondstof zorgt er ook voor dat SHOES like NEW-pads duurzaam, hernieuwbaar en hulpbronnenvriendelijk zijn. Ze bevatten geen antimicrobiële stoffen zoals ftalaten of biociden en zijn 100% onschadelijk voor het milieu. Omdat steenpoeder geen houdbaarheidsdatum heeft, kan de ongeopende verpakking zelfs na jaren worden gebruikt. Hier ontstaat geen onnodig afval.

SHOES like NEW-pads worden in Europa vervaardigd voor ZAK Fashion Group. Een verpakking bevat pads van 80 gram elk met geurverdrijvend steenpoeder.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.shoeslikenew.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.