Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Grisport Arizona Mid dameswandelschoen biedt comfort op zowel korte als lange wandelingen

Grisport Arizona Mid dameswandelschoen biedt comfort op zowel korte als lange wandelingenDe nieuwe wandelschoenen Arizona Mid van Grisport zijn een goede keuze als het gaat om goede wandelschoenen om dankzij meer grip en stabiliteit minder kans op blaren, blessures en vermoeide voeten te hebben. Die draag je voor korte, maar zeker ook langere wandelingen, van 10.000 stappen of meer. De schoen is speciaal ontwikkeld voor dames. Je voeten blijven fit omdat hij veel demping en veerkracht geeft. Omdat het oog ook wat wil is de wandelschoen trendy uitgevoerd met een lichte zool.

Waterdicht en ademend
Dankzij de uitstekende polstering is de binnenkant van de schoen zacht op de juiste plaatsen zodat drukpunten worden voorkomen. De halfhoge schacht geeft veel stabiliteit en dankzij de stalen veterhaken trekken de stevige veters soepel aan. Zo vormt de schoen zich perfect om je voet.

De schoen is gemaakt van hydro-leer met een waterproof membraam dat ervoor zorgt dat hij waterdicht is en toch optimaal ademt. Door de toplaag met antislipstructuur schuift je sok niet heen en weer in de schoen en blijft hij extra goed om je voet zitten. De extra grip op zowel droge als natte ondergrond heeft de Arizona te danken aan de Vibram Evolution zool.

Zo zie je maar, er zijn genoeg redenen om je voeten een goede wandelschoen te gunnen. En de schoenen van Grisport gaan ook nog eens jarenlang mee. Dat zijn veel dagen wandelplezier.

Informatie
De Grisport Arizona Mid voor dames is vanaf 1 maart verkrijgbaar bij outdoorwinkels en -webshops in de kleuren Bruin, Zwart en Blauw. Consumentenadviesprijs EURO 149,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.grisport.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Grisport:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.