Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wild Roses wint ispo Outdoor Award

Wild Roses wint ispo Outdoor AwardWild Roses, het merk dat zich specifiek op vrouwen richt, heeft met hun Baffin Jacket de ispo Outdoor Award in de categorie Women gewonnen.

Het Baffin Jacket is gemaakt van 2-laags Gore-Tex Stretch XCR waardoor maximale bewegingsvrijheid wordt verkregen, klein pakketje om mee te nemen op reis en niet geheel onbelangrijk: het voelt zeer zacht en comfortabel aan. Uiteraard zeer goed ademend en waterdicht.

Enkele bijzonderheden van het Baffin Jacket: perfecte bewegingsvrijheid, zacht, lichtgewicht, beter ademend; capuchon is geschikt om te gebruiken met een evt (klim)helm; ventilatie onder de armen; voorgevormde ellebogen; waterproof ritsen; sneeuwvanger; laser gesneden zakken; erg belangrijk: de vrouwelijke pasvorm welke er voor zorgt dat je je op en top vrouw voelt!

Advies verkoopprijs van het Baffin Jacket is EURO 379,- en het jack is verkrijgbaar in de maten XS tot XXL en in de kleuren Hi-Tech Rose/ Mandarine, Blue Mountain/Blue Mist en Black ink/Hi-Tech Rose.

De Ispo Outdoor Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens de Ispo vakbeurs. In de categoriën Hardware, Textiles, Woman en Specials worden de meest innovatieve producten bekeken door een vakjury bestaande uit onder andere inkopers van outdoorspeciaalzaken, journalisten, leden van het veiligheidscomite van de Duitse Alpine vereniging, leden van het 'European Standards Committee' en vertegenwoordigers van de beurs zelf.

Andere winnaars dit jaar zijn Nike ACG in de categorie kleding met hun Men’s Nike Sphere React LS Crew, Valandré met hun 'Mirage 350' slaapzak in de categorie Specials en berghaus met hun nieuwe C7 Pro Bioflex rugzak in de Hardware categorie.

Voor meer informatie: https://www.wildroses.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Wild Roses:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.