Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Men's Cyclist Softshell Jacket II biedt bescherming aan jou en het milieu

VAUDE Men's Cyclist Softshell Jacket II biedt bescherming aan jou en het milieuAls je vaak op de fiets zit dan beschermt een gewone regenjas je in slecht weer niet genoeg. Trek in dat geval je VAUDE Cyclist Softshell Jacket van de kapstok, waarmee je op de fiets volledig bestand bent tegen regen en kou en er ook nog eens flitsend uitziet. Ga je naar je werk, de natuur in of er gewoon even op uit? Deze lichte, moderne jas gaat overal mee naartoe.

Dankzij zijn elastische, dunne softshell-materiaal gaat de jas probleemloos in elke beweging mee en voel je je comfortabel in een duurzaam ontworpen, drielaagse bescherming tegen alle weersinvloeden. Regen? Geen probleem. Hagel? Check. Sneeuw? Oppassen met de gladheid, maar ja, ook daar ben je tegen bestand.

Nog een fun fact: de jas heeft zijn beschermende functie te danken aan het Ceplex Green-membraan dat voor vijftig procent bestaat uit verwerkt gerecycled materiaal van grotendeels oude PET-flessen. Bij de productie van de jas wordt bovendien S.Café®?gebruikt. Bij dit materiaal wordt gerecyclede koffiedik in het garen verwerkt. Het is daardoor deels bio-based, sneldrogend mét UV-bescherming en bevat als extraatje een antibacteriële werking die nare geurtjes tegengaat.

Overigens is er ook een Women's Cyclist II Softshelljack II, welke is aangepast aan de vormen van het vrouwelijk lichaam, met een losse snit voor een casual pasvorm. Net als het VAUDE Men's Cyclist Softshell Jacket II is dit product met Eco Finish zonder fluorkoolstof (PFC) milieuvriendelijk waterafstotend gemaakt. Het VAUDE Green Shape-label staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product uit duurzame materialen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.