Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe SHIFT pullover van Craft

Nieuwe SHIFT pullover van CraftCraft breidt voor de komende zomer haar SHIFT-serie uit met de SHIFT Training Pullover Athletic: een multifunctionele pullover van lichtgewicht Microfaser-Fleece.

De SHIFT Fleece-serie van Craft is al jaren een goedlopend product. Een breed inzetgebied, kleine pakmat, laag gewicht en een zeer hoog draagcomfort worden binnen SHIFT voor een gunstige prijs geboden. SHIFT is een elastisch en ongewoon lichtgewicht Microfaser-Fleece met een hoog draagcomfort. Het materiaal bestaat uit 100% Polyester en is vrij van chemicaliƫn. SHIFT heeft aan de binnenzijde een zacht-aanvoelend Microfaser-Fleece en aan de buitenzijde een plastische structuur met weinig wrijving.

De SHIFT Training Pullover Athletic is strak gesneden en heeft een opstaande kraag met ritssluiting. Als 'second layer' tussen functioneel ondergoed en bovenkleding houdt hij warm en droog, terwijl transpiratievocht snel naar de buitenste laag wordt vervoerd. Daarbij is het draagcomfort hoog, terwijl het materiaal een vrijwel wrijvingsloos contact-oppervlak biedt voor de derde kledingslaag. De bewegingsvrijheid in het het lagensysteem neemt daardoor zichtbaar toe. Ook apart gedragen zit de pullover lekker, vooral ook omdat het materiaal een beetje meer winddicht is dan andere lichte fleece-soorten.

SHIFT Training Pullover Athletic zal zowel voor dames als heren beschikbaar komen in vijf frisse kleuren met een adviesverkoopprijs vanaf EURO 59,95.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.