Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sea to Summit Campmat Plus Self Inflating Large slaapmat voor lichtgewicht slaapcomfort

Sea to Summit Campmat Plus Self Inflating Large slaapmat voor lichtgewicht slaapcomfortDe nieuwe Campmat Plus Self Inflating van Sea to Summit is een 7,5 cm dikke vierseizoens slaapmat. Het volume zorgt voor een comfortabele vering en een uitstekende isolatie. De slaapmat is robuust en tegelijk erg licht van gewicht. Dankzij het compacte pakformaat neem je hem makkelijk mee in je rugzak of op de fiets. Ideaal voor kampeervakanties met gezin of vrienden.

De slaapmat is gemaakt van ijzersterke 75D-stoffen; een ruwe ondergrond of springende kinderen zijn dus geen probleem. Door toepassing van de gepatenteerde Delta Coring-techniek heeft Sea to Summit voor deze slaapmat een afname in volume en gewicht van 40% gerealiseerd. Met een isolatiewaarde van maar liefst 4,3 R kampeer je het hele jaar door erg comfortabel, zonder dat er kou door de mat komt.

Pillow-Lock
Dankzij het multifunctionele, high-flow-rate-ventiel is de mat zeer snel opgeblazen. De eenrichtingsdeflatie zorgt ervoor dat de slaapmat bij het oprollen nagenoeg geen lucht meer bevat en zeer plat is. Voor een optimaal comfort kan via het ventiel de hoeveelheid lucht in de mat nauwkeurig worden bijgeblazen.

De functionele slaapmat gaat zeer lang mee, het stevige 75D-polyester is voorzien van een TPU-coating. Met het Pillow-Lock-systeem kan een kussen worden bevestigd, zodat het niet verschuift als je je nog een keer omdraait. Een reparatiekit en opbergzak zijn inbegrepen.

Informatie
De Sea to Summit Campmat Plus Self Inflating slaapmat is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops, in een rechthoekig of afgerond model, in de maten regular en large. Consumentenadviesprijs vanaf EURO 99,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.seatosummit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sea to summit:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.