Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm lanceert de waterdichte Xtreme Solar Charger 5000mAh (XR103)

Xtorm lanceert de waterdichte Xtreme Solar Charger 5000mAh (XR103)Xtorm, marktleider in mobiele laadoplossingen, lanceerde onlangs een betaalbare waterdichte Solar Charger. De Xtorm Xtreme Solar Charger 5000mAh (XR103). Deze zonneoplader is waterdicht en voorzien van ingebouwde zaklamp.

Erop uit!
De Xtorm Xtreme Solar Charger biedt de perfecte uitkomst tijdens vakanties en outdoor activiteiten. Mobiele apparatuur opladen zonder afhankelijk te zijn van netstoom. Het ingebouwde hoogrendement zonnepaneel (1.1W) zorgt ervoor dat de interne batterij van 5000mAh snel wordt opgeladen via daglicht.

Laad je smartphone tot 1,5 keer op
De 5000 mAh-batterij heeft genoeg kracht om de smartphone minimaal 1,5x op te laden! De Xtorm Xtreme Solar Charger heeft een robuust eigentijds design in de kleur zwart met oranje accenten. Hij weegt slechts 167 gram (vergelijkbaar met het gewicht van een smartphone) en is daarmee het perfecte reismaatje voor outdooractiviteiten, wandelingen, fietstochten, festivals en nog veel meer.

Er is nog meer nieuws onder de zon!
Behalve voor het opladen van een smartphone of e-reader via zonne-energie, is deze Xtorm Xtreme Solar Charger ook nog eens uitgerust met een krachtige ingebouwde zaklamp. Handig als het donker is op de camping, in de tent of onderweg. Daarnaast is de behuizing van de zonnelader voorzien van extra stevig materiaal, welke goed tegen een stootje kan. De Xtorm Xtreme Solar Charger wordt compleet geleverd met een handige haak om de solar charger aan een (rug)tas of broekzak te bevestigen.

Compleet en betaalbaar
De Xtorm Xtreme Solar Charger kan opgeladen worden via daglicht, maar ook via USB-netstroom. Voorzien van 2 USB outputs (USB-A en USB-C), zodat er 2 mobiele apparaten tegelijkertijd opgeladen kunnen worden. De universele Xtorm Solar Charger is geschikt om alle merken smartphones en e-readers op te laden. De compleet uitgeruste Xtorm Xtreme Solar Charger 5000mAh (XR103) is al verkrijgbaar vanaf EURO 29,95 incl. btw en 2 jaar garantie.

De Xtorm Xtreme Solar Charger (XR103) maakt onderdeel uit van de Xtorm Xtreme series. Alle producten binnen deze serie zijn bedoeld voor buiten activiteiten. Andere producten in deze serie zijn o.a.: Xtorm Xtreme Rugged Power Banks 10.000 en 20.000 (XR101 en XR102), Xtorm Xtreme Solar Charger 10.000 (XR104) en de krachtige 4.5W solar charger Xtorm Xtreme Super Solar Charger 10.000 (XR105).

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.