Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vrouwelijk op pad met verkoelende skort

Vrouwelijk op pad met verkoelende skortDe Regatta Highton Skort is een luchtig en sportief rokje voor deze zomer. Met extra veel bewegingsvrijheid dankzij de stretchy Isoflex stof. De lichtgewicht skort heeft een handig binnenbroekje wat ideaal is als je gaat wandelen of fietsen.

De rok is afgewerkt met een waterafstotende laag, maar is daarnaast goed ademend en sneldrogend. Ideaal voor een vakantie waar wandelen, fietsen, kano├źn of backpacken op de agenda staat. De skort heeft twee steekzakken met rits.

Regatta Highton Short
Regatta heeft ook een sportieve korte broek voor dames, de Highton Short. De lichtgewicht short is ontworpen voor lange wandelingen en zomerse fietstochten. De broek bestaat uit de ademende Isoflex stretchstof met een waterafstotende DWR-coating en geïntegreerde SPF 40+ zonwering. De praktische voor- en achterzakken zijn alle voorzien van een rits.

Informatie
De Regatta Highton Skort en Short zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist en webshops. Consumentenadviesprijs voor de Regatta Highton Skort EURO 40, voor de Regatta Highton Short EURO 50.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.