Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De BUFF die verkoelt en beschermt tegen de zon

De BUFF die verkoelt en beschermt tegen de zonDe zomer is heerlijk voor hardlopers, fietsers, wandelaars, klimmers en motorrijders. Lekker buiten genieten van de zon. Maar doe dat wel verstandig en zorg dat je jezelf goed beschermt tegen UV-straling. De multifunctionele BUFF Coolnet UV+ met factor 50 zonbescherming is dan een ideaal accessoire.

Dankzij de gepatenteerde HeiQ Smart Temp-technologie heeft de ademende stof tevens een heerlijk verkoelend effect. De Coolnet UV+ kan tot wel 2,5°C kouder worden dan je eigen lichaamstemperatuur. Hoe dat kan? Welnu, de slimme nekwarmer maakt gebruik van jouw stijgende lichaamstemperatuur tijdens de inspanning.

Stijgende temperaturen activeren het verkoelende effect van de stof door slim gebruik te maken van de verdamping van het vocht dat vrijkomt. Als eenmaal de lichaamstemperatuur daalt, wordt dit vanzelf weer gedeactiveerd. Zo helpt de Coolnet UV+ je het hoofd koel te houden, ongeacht je inspanning.

Multifunctioneel accessoire
De Coolnet UV+ is erg zacht, 4-way stretch en naadloos wat zorgt voor maximaal draagcomfort. Het accessoire kan worden gedragen als haarband, piratenmuts, masker, sjaal, polsband, muts, nekwarmer en balaclava. De stof is behandeld met een antibacterieel middel waardoor de BUFF extra lang fris blijft.

Milieu en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van BUFF-producten. Het merk verwerkt zoveel mogelijk ecologische en duurzame materialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. De Coolnet UV+ BUFF bestaat voor 95% uit gerecyclede plastic flessen. Daarnaast is de verpakking gemaakt van gerecycled karton.

Informatie
BUFF Coolnet UV+ is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops.Consumentenadviesprijs EURO 17,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.buff.es/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buff:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.