Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Serie Sport.tools van Navman

Serie Sport.tools van NavmanNavman, vooral bekend om zijn autorouting GPS-ontvangers, komt deze maand met een bijzondere serie zogenaamde sport.tools op de markt.

De serie bestaat uit 5 verschillende tools, elk met een specifieke doelgroep. Zo is de W300 bedoeld voor wandelaars en Nordic Walkers omdat hij onderandere afstand, snelheid, verbrande calorieën en aantal passen telt.

De R300 is voor bedoeld voor hardlopers (running) en is dan ook uigerust met een timer, afstands- en snelheidsmeter en snelheids-zones. Verder zijn er nog de A300 voor skiërs en snowboarders, de M300 voor watersporters en de S300 for inline skaters.

De Sport.Tools zijn stuk voor stuk uitgerust met een nauwkeurige GPS-ontvanger om op die manier de juiste snelheid en afstand te kunnen berekenen. Ze zijn voorzien van makkelijk te bedienen tiptoetsen en werken met eenvoudige menu's voor een snelle bediening.

Adviesprijs van deze Sport.tools: Inline Skating EURO 129,00, Walking EURO 139,00, Running EURO 159,00, Alpine skiing EURO 179,00 en Wind Surfing EURO 179,00.

Voor meer informatie: https://www.navman-europe.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.