Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Haglofs Alv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket: multifunctioneel, warm en droog

Haglofs Alv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket: multifunctioneel, warm en droogHet nieuwe Älv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket van Haglöfs kun je op drie manieren dragen. Alleen de buitenjas, alleen het binnenjack of beide stukken gecombineerd tot een waterdicht, warm outdoor jacket. Op deze manier heb je voor elk weertype de perfecte keuze. Ideaal mocht je vier-seizoenen-in-een-dag treffen of wisselende omstandigheden tijdens een meerdaagse outdoortocht.

De buitenjas van de multifunctionele Älv is gemaakt van 2-laags Gore-Tex en houdt je gegarandeerd droog. Hij is voorzien van een verstelbare capuchon, manchetten en een onderzoom. Het uitritsbare binnenjack is geïsoleerd met RDS-gecertificeerd 600 CUIN fillpower dons en houdt je goed warm onder de koudste omstandigheden. Dankzij de soepele materialen geeft het Älv Jacket als geheel veel bewegingsvrijheid. Zowel de buiten- als binnenjas is voorzien van comfortabele steekzakken.

Het stijlvolle jack is gemaakt van gerecyclede en bluesign goedgekeurde stof: sterk en slijtvast met een perfecte balans in zachtheid en duurzaamheid. Perfect voor meerdaagse trekkingtochten die je graag warm en droog wilt volbrengen.

Informatie
De Haglöfs Älv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs EURO 500.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.