Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

T1 Ultra van LightWave

T1 Ultra van LightWaveLightwave, de Engelse fabrikant van tenten, komt dit jaar met enkele zeer innovatieve lichtgewicht tenten op de markt. De T1 Ultra is zo'n lichtgewicht.

De T1 Ultra is uitgevoerd in de nieuwe ARCHitektur vorm van LightWave, waarbij de tent bovenop een lichte knik heeft in plaats van een ronding. Hierdoor behoudt de tent de ruimte van een tunneltent, maar heeft hij de windbestendigheid van een stoktent.

De T1 Ultra weegt slechts 1980 gram en is uitgevoerd met 30D nylon 6.6 ripstop buitentent en 50D nylon 6.6 ripstop grondzeil. De buitentent is aan beide zijden voorzien van een coating, evenals het grondzeil. De stokken zijn 8.84mm DAC 7001-T6 Featherlite, sterke, lichtgewicht stokken dus.

De tent is voorzien van 3 ventilatiemogelijkheden en is dicht bij de grond gesneden voor volledige bescherming tegen storm.

De T1 Ultra heeft een advieserkoopprijs van ongeveer 495 EURO.

Lightwave is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Kathmandu (Utrecht) en Kompas Outdoor World (Heerhugowaard).

Voor meer informatie: https://www.lightwave.uk.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lightwave:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.