Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kampeervakanties met het gezin in de innovatieve gezinstenten van Coleman met BlackOut Bedroom

Kampeervakanties met het gezin in de innovatieve gezinstenten van Coleman met BlackOut BedroomHet is voor velen het hoogtepunt van het jaar: met het gezin op kampeervakantie. Samen op avontuur, de natuur in en genieten van het buitenleven. Geen wonder, dat steeds meer families kiezen voor een vakantie op de camping. Maar als je er op uit trekt met kinderen is het wel zo belangrijk om aandacht te besteden aan optimaal comfort. Dankzij Coleman's innovatieve gezinstenten met BlackOut Bedroom is een ontspannen vakantie binnen handbereik.

Meadowood tenten van Coleman
De Meadowood tenten van Coleman zijn ideaal voor gezinnen. Het model komt in drie formaten: 4 (oppervlak van 14.1 m2), 4L (oppervlak van 18.8 m2) en 6L (oppervlak van 25.6 m2). Daarmee bieden ze ruimte aan families van allerlei groottes. Twee van de slaapcabines zijn te combineren tot één grote comfortabele slaapcabine, door simpelweg de scheidingswand open te ritsen. Dit biedt flexibiliteit aan wie kampeert met jongere kinderen of tieners die wellicht wat privacy willen. En de tenten, met stevige tentstokken van lichtgewicht glasvezel, zijn in 15 tot 20 minuten op te zetten, zodat de vakantiepret snel kan beginnen.

Coleman's BlackOut Bedroom®-assortiment
De Meadowood serie behoort tot Coleman's BlackOut Bedroom®-assortiment. Dit revolutionaire systeem bestaat uit een speciaal ontworpen tentdoek voor de slaapcabines en blokkeert tot 99% van het daglicht. Daardoor is het in deze ruimtes zelfs overdag donker, wat handig is om te voorkomen dat kinderen vroeg gewekt worden door de opkomende zon. Maar het is ook ideaal voor jonge kinderen die nog een ochtend- of middagdutje doen. En de BlackOut Bedroom® heeft nóg een voordeel: de slaapcabine blijft dankzij het gebruikte materiaal op warme, zonnige dagen ook nog eens tot 5 graden koeler.

Veel ruimte en ventilatie
Om te voorkomen dat er condens in de tent ontstaat, is het belangrijk om goed te ventileren. De tenten zijn allemaal voorzien van verstelbare ventilatiepanelen om de temperatuur in de tent te regelen en condensatie te voorkomen. De grote ramen in het leefgedeelte kunnen worden gesloten voor privacy door hoezen met ritssluiting. En fijnmazig materiaal aan de binnenkant van alle deuren en ventilatieopeningen houdt insecten buiten. De 4L en 6L modellen zijn ontworpen met een ruime voortent, perfect om beschut te kunnen zitten of uitrusting droog te houden. De buitentent van de Meadowood heeft een waterkolom van 4.000 mm tegen regen. De tenten bevatten een volledig geïntegreerd grondzeil met opstaande randen, die gezamenlijk zorgen voor voldoende bescherming bij nat weer, zodat het hele gezin de trip droog door komt.

Veiligheid staat voorop bij Coleman
Zo hebben de Meadowood tenten een barrièrevrije toegang, zonder randen waarover gestruikeld kan worden bij het in- en uitlopen. Ook is elke tent behandeld met Coleman's UVGuard™, wat een zonbescherming van SPF 50 tegen uv-straling biedt. En voor extra gemoedsrust zijn de tentmaterialen ook nog eens brandvertragend.

Adviesverkoopprijzen:
Meadowood 4 : EURO 519,99
Meadowood 4L : EURO 659,99
Meadowood 6L : EURO 799,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.