Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face lanceert nieuwe collectie regenkleding met DryVent-technologie

The North Face lanceert nieuwe collectie regenkleding met DryVent-technologieDe regenkledingcollectie van The North Face keert terug voor het nieuwe seizoen! De collectie bevat ademende, waterdichte bescherming voor op de trails en op straat. Ook biedt de kleding bescherming bij elke regenbui, zodat je je avonturen niet hoeft te stil te leggen voor een wolkbreuk of twee.

Met drie belangrijke stijlen, waaronder het iconische Dryzzle-silhouet en de nieuwe West Basin- en Antora-pasvormen, staat de overkoepelende stijl van de regenkledingcollectie dit voorjaar in het teken van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Dryzzle DryVent jacket
Het Dryzzle-jack keer in volle glorie terug voor dit nieuwe seizoen. Het jack is voorzien van de FUTURELIGHT™-technologie met gesealde naden die luchtdoorlatendheid combineert met een waterdicht membraan, zodat zweet makkelijker wordt afgevoerd. Het herenjack heeft een volledig verstelbare, naar voren gerolde zoom met trekkoord en een verstelbare taille voor de perfecte pasvorm, terwijl het damesjack een langere lengte en een capuchon met rand heeft voor een perfecte regenafweer.

West Basin DryVent jacket
De nieuwe West Basin-jas is voor 27 procent gemaakt van plantaardige bronnen, waardoor hij een vriendelijkere keuze voor de natuur vormt, zonder afbreuk te doen aan zijn prestaties. De drielaagse DryVent™-technologie met gesealde naden is waterdicht, ademend en beschermt tegen lichte wind. Een toegevoegd membraan voor extra warmte helpt om warmte vast te houden tijdens de koudere momenten op de ontdekkingstocht, terwijl je met de elastische manchetten en een verstelbare capuchon voorbereid bent op alle weersomstandigheden.

Antora DryVent jacket
De Antora heeft een klassiek The North Face color blocking design en is voorzien van een waterdichte DryVent™-buitenlaag, die wind en regen weert. Deze jas is gemaakt van gerecycled materiaal en houdt zo de impact op onze planeet zo klein mogelijk, terwijl hij de drager uitstekend beschermt tegen de elementen.

De nieuwe modellen komen in verschillende kleuren verkrijgbaar gedurende april en mei bij The North Face-winkels, geselecteerde retailers en online op www.thenorthface.eu.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.