Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

BioLite AlpenGlow, sfeervol licht in natuurlijke kleuren voor buiten

BioLite AlpenGlow, sfeervol licht in natuurlijke kleuren voor buitenMet de oplaadbare lantaarn AlpenGlow van Biolite creëer je de mooiste sferen. Voor elk moment en elke mood heeft de lamp passende, natuurlijke kleuren. Waar je ook bent: op het strand, bij de barbecue, op de camping, in je tent, op de boot of in je eigen huis. Je kunt ook kiezen voor wit licht dat je kunt dimmen of juist feller kunt laten schijnen. Handig als je een boek wilt lezen.

ChromaReal LED-technologie
De BioLite AlpenGlow heeft verschillende vooringestelde kleurmodi, geïnspireerd op kleuren uit de natuur. De ChromaReal LED-technologie geeft de kleuren in de omgeving weer met de gloed van warm natuurlijk licht. Je kunt van kleur veranderen via de bediening of door de AlpenGlow even te schudden. Hij is verkrijgbaar in twee formaten: 250 en 500 lumen.

Modern design
Het strakke, moderne design van de AlpenGlow zorgt ervoor dat hij mooi past in elk interieur. Je laadt hem op via een micro USB. Hij is ook voorzien van een USB A uitgang zodat hij als powerbank gebruikt kan worden om je smartphone op te laden.

Lange brandtijd
De BioLite Alpenglow 250 is voorzien van een 3200 mAh batterij, de AlpenGlow 500 heeft een 6400 mAh batterij. Bij een maximale output hebben beide modellen een brandtijd van 4,5 uur. Bij een minimale output doe je 200 uur met de batterij.

Informatie
De BioLite AlpenGlow is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en diverse webshops. De Alpenglow 250 is 95mm hoog en heeft een diameter van 75mm. De Alpenglow 500 is 136mm hoog en heeft een diameter van 95mm.

Adviesprijzen
Biolite AlpenGlow 250, EURO 64,95.
Biolite AlpenGlow 500, EURO 89,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.bioliteenergy.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot BioLite:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.