Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Heerlijk relaxen met ENO-hangmatten en stoeltjes

Heerlijk relaxen met ENO-hangmatten en stoeltjesNa een lange dag hiken wil je niets liever dan even lekker bijkomen en uitrusten. De lichtgewicht hangmatten van ENO maken dat mogelijk, dankzij hun uiterst comfortabele design en het feit dat ze compact zijn mee te nemen in je rugzak. En ben je met de fiets of camper, dan past wellicht de ENO Lounger SL/DL Chair in de bagage, een compact in te pakken, maar uiterst comfortabele ligstoel voor op de camping of basiskamp.

Geboren uit passie voor avontuur en reizen
In de zomer van 1999 werd na hard werken in Florida USA Eagles Nest Outfitters opgericht naar aanleiding van een grote droom en de passie voor avontuur en reizen. ENO begon als een kleine onderneming in Florida met als plan om langs de oostkust van de USA op muziekfestivals en andere bijeenkomsten vanuit hun kampeerbusje hun unieke hangmatten aan de man te brengen. De beginjaren van het bedrijf zijn zo al reizend langs de festivals en wonend in de kampeerbus verstreken. Op pad zijn met een passie voor hangmatten en door middel van persoonlijke ontmoetingen met de eindconsument, is een drive ontstaan om de meest comfortabele compacte hangmatten ter wereld te maken en te verkopen.

Van hangmatten tot bugnets en tarps
ENO is al lang niet meer fabrikant van enkel zeer compacte en comfortabele hangmatten. Het merk is in de loop der jaren gegroeid met de wensen van hun klanten en heeft het assortiment inmiddels flink uitgebreid. Natuurlijk zijn hun Singlenest en Underbelly nog steeds de meest bekende hangmatten onder klimmers en hikers, maar inmiddels heeft ENO bijvoorbeeld ook de Doublenet voor koppels en bugnet die vervelende creepy crawler en flyers buiten de hangmat houden.

Voor de liefhebbers is het assortiment ook uitgebreid met verschillende blankets, welke niet alleen kunnen dienen als picnic-kleed, maar ook prima dienstdoen op de iets koelere avonden als een beetje extra isolatie gewenst is. Ook heeft het merk inmiddels speciale quilts toegevoegd, in de vorm van de hangmat. Op die manier kun je een hangmat combineren met een quilt en hoef je dus geen slaapzak mee te nemen.

ENO Loungers SL/DL chairs
Niet direct licht van gewicht, maar wel uiterst comfortabel zijn de Lounger Chairs van ENO. Deze zijn er in twee verschillende uitvoeringen: de SL en de DL. De wat lagere SL-modellen en de juist wat hoge DL-ligstoelen zijn ontworpen met een eenvoudig stokkensysteem dat gemakkelijk in elkaar te zetten is. Tijdens het vervoeren zijn de stoeltjes dus uiterst compact, terwijl ze toch bijzonder veel comfort bieden als je ze eenmaal in elkaar hebt gezet. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ook op een festival of op het strand je eigen stoeltje snel weer terug kunt vinden.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://eaglesnestoutfittersinc.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.