Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sprayway biedt met Vihar GTX Jackets all-round bescherming in de herfst en winter

Sprayway biedt met Vihar GTX Jackets all-round bescherming in de herfst en winterSprayway voor het najaar het klassieke Vihar GTX Jacket en diens gevoerde uitvoering, het Vihar Insulated jacket. Het is een tweelaags Gore-Tex jack dat niet alleen waterdicht is, maar ook goed ademend en daardoor een echte all-rounder is voor het najaar. Voor de koudere winter is het Vihar Insulted Jacket bovendien voorzien van een warme InsoTHERM synthetische isolatie.

Sprayway Vihar GTX Jacket
Een heerlijk aal-round buitensportjack voor als het weer je zo af en toe in de steek laat. Het jack is gemaakt van een PFC-vrij en 100% gerecycled polyester-stof, welke is voorzien van het bekende Gore-Tex membraan dat voor absolute waterdichtheid en ademend vermogen zorgt. Aan de binnenzijde zorgen de taffeta-voering en de nodige mesh-panelen voor een zeer aangenaam klimaat en prettig gevoel direct op de huid.

Goede berscherming tegen het weer
Mocht het weer omslaan, dan is de verstelbare capuchon met verstevigde top snel opgezet en goed afgesteld, terwijl de YKK-rits je verder beschermt tegen binnendringend vocht dankzij de externe stormbescherming. De handen kun je lekker verwarmen in de twee steekzakken, die tevens zijn voorzien van ritssluiting om het verlies van klein materiaal te voorkomen. En dankzij de verstelbare manchetten en de - dankzij trekkoorden - verstelbare zoom oef je niet bang te zijn dat koude wind zomaar binnendringt tijden het lopen.

Sprayway Vihar Insulated Jacket
Voor de koudere winter is er de Insulated uitvoering, welke is voorzien van een warme InsoTHERM™ synthetische isolatie, zowel op het lichaam (100g) als in de mouwen (80g). Deze zorgt voor extra warmte op koude dagen, terwijl de 75D buitenmateriaal met Gote-Tex voorkomt dat water kan binnendringen. Het Vihar Insulated Jacket heft verder dezelfde eigenschappen en features als het Vihar GTX Jacket en is net als zijn dunnere compagnon verkrijgbaar in zowel Black als Dark Spruce.

Adviesverkoopprijs bedraagt 179,90 euro voor het Vihar GTX Jacket en 214,95 euro voor het Vihar Insulated Jacket.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.