Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face introduceert Summit Series Trail running en Vectiv 2.0

The North Face introduceert Summit Series Trail running en Vectiv 2.0In 2021 verlegde The North Face de lat binnen de outdoorbranche door koolstofvezelplaat- en composietplaat-technologie te introduceren bij fans van trailrunning en hiking. Dit jaar zet het merk nog eens extra kracht achter zijn commitment om continu de grenzen van innovatie te blijven verleggen met de introductie van de VECTIV 2.0-schoenen..

Summit Series
Geschaard onder de paraplu van de Summit Series, het meest geavanceerde en premium merkonderdeel van The North Face, maakt VECTIV™ 2.0 deel uit van de meest innovatieve, technologisch geavanceerde en high-performance kleding van het merk.

Podiumplekken
Het bewijs van de kwaliteit van VECTIV is te vinden op het podium: de atleten van The North Face hebben de nieuwe innovaties inmiddels op de proef gesteld bij hun wedstrijden. Voor de podiumplekken zorgden onder andere Katie Schide met haar onvergetelijke overwinning op UTMB 2022, en Elsey Davis met haar recordrun tijdens de Britse Bob Graham Round.

VECTIV™ Pro en VECTIV™ Sky
De nieuwe Summit Series VECTIV™ Pro en Summit Series VECTIV™ Sky voegen zich bij de VECTIV-familie als het meest innovatieve paar trailrunning-schoenen van The North Face tot nu toe. Ze zijn perfect voor zowel trainingen als wedstrijden met hun zeer hoge demping dankzij de nieuwe schuimtechnologie van The North Face, en hun VECTIV™ 2.0-koolstofvezelplaten die zorgen voor optimale stabiliteit, extra dempende veerkracht en een verbeterde pasvorm. In de basis zijn de schoenen ontworpen voor comfort, voortstuwing, stabiliteit en tractie op elke trail.

SUMMIT VECTIV™ PRO: Door de combinatie van Surface Control-grip en een winged koolstofvezel-voetplaat voor dynamische stabiliteit kun je met het volste vertrouwen rennen op losse ondergronden. De uitgebreide demping balanceert schokabsorptie met een snelle rebound, terwijl de high-stack superfoam-tussenzool bewegingsenergie voor je terugwint. Hiermee kan je meer snelheid opwekken met dezelfde inspanning, zonder aan comfort te verliezen.

SUMMIT VECTIV™ SKY - De tussenzool van schuimrubber, de koolstofvezel-voetplaat en het mesh-bovenwerk vormen samen een lichtgewicht schoen waarmee je sneller heuvels trotseert en energie bespaart op zelfs de meest onstuimige trails. De medium-hoge tussenzool houdt je daarnaast in nauw contact met de grond, zodat je snel kunt reageren op alles dat de trail voor je in huis heeft.

The North Face combineert deze VECTIV-lancering met de introductie van de Summit Series Trail Running-collectie voor het eerste kledingseizoen. Deze productlijn, voorheen bekend als de Flight Series, zit boordevol technologie en productvernieuwingen waarmee je gehele TNF-outfit dag in dag uit de prestaties levert die je nodig hebt. De Summit Series Trail Running-collectie is getest door atleten en op verschillende expedities: ontelbare uren aan onderzoek en tests zitten verweven in elke kledingvezel.

De collectie is van top tot teen uitgerust met de beste technologie van The North Face, speciaal voor hardlopers die de hele dag op pad willen met een duurzame en betrouwbare uitrusting, maar ook voor degenen die snel en licht de hoogte in willen klimmen.

De nieuwe VECTIV™-lijn en de Summit Trail Run-collecties zijn vanaf 23 februari verkrijgbaar op www.thenorthface.eu en in geselecteerde The North Face-winkels. Om up-to-date te blijven over aankomende productlanceringen, kan je @thenorthface op Instagram en @thenorthface.europe op Facebook volgen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.