Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe AGU fietsrugtassen

Nieuwe AGU fietsrugtassenDe nieuwe AGU fietsrugtassen zijn 100% fietsproducten: de vormgeving is helemaal toegesneden op de houding van de fietsers en het gebruik in de praktijk.

Voor een fietstocht is een fietsrugzak te prefereren boven een outdoormodel. Op de fiets neem je namelijk veel meer een liggende houding aan dan wanneer je wandelt. De outdoorrugtassen van een wandelaar zijn dan ook te hoog en raken de fietshelm.

Er zijn drie modellen fietsrugtassen: de Fountain, de Oufitter en de Airbikebag. Deze tassen beschikken over een aantal basiskwaliteiten. Zo zijn deze fietsrugtassen voorzien van de Liquid bag, waardoor drinken onder het fietsen mogelijk is zonder de handen van het stuur te halen. De inhoud van de tassen is ingedeeld in verschillende compartimenten, zoals een fietshelmvak en vakken voor de sportbril, mobiele telefoon, discman en een bevestigingshaak voor sleutels. De heupgordel en elastische borstband zorgen voor extra draagcomfort en stabiliteit. Ook aan de veiligheid is gedacht: de tassen zijn voorzien van reflectie en mogelijkheid voor LED-verlichting. De tassen worden geleverd inclusief regen- en modderhoes. Natuurlijk zijn de tassen ook zeer geschikt voor skatetochten.

De tassen zijn verkrijgbaar in vier kleurstellingen: warm grey, bright red, cobalt blue en off white en vervaardigd van 600 D polyester. Dit materiaal is licht van gewicht, duurzaam en voorzien van een waterafstotende coating.

Adviesverkoopprijzen: AGU Fountain: EURO 49,50, AGU Outfitter: EURO 59,50 en
AGU Airbikebag: EURO 69,50.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.