Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De nieuwe daypacks voor zomerse hikes van Fjallraven

De nieuwe daypacks voor zomerse hikes van FjallravenBackpacking innovatie sinds 1960 - het Zweedse Fjallraven ontwerpt al decennia lang betrouwbare rugzakken, om de wereld mee te ontdekken en op optimale wijze essentiële spullen mee te vervoeren, zonder je rug te belasten. Zo ook deze duurzame trekking rugzakken voor 2023, perfect voor zomerse hikes. Trek eropuit, verder dan ooit tevoren, met de nieuwe Kajka 35 en de Abisko Hike Foldsack.

Abisko Hike Foldsack
De Abisko Hike Foldsack is een veelzijdige en lichte rugzak van 25 liter, perfect voor wandelingen en reizen. Deze nieuwe rugzak is gemaakt van 100% gerecycled nylon en heeft een fold-over ritssluiting die kan worden vastgemaakt met een plastic zijgesp. De overslag-sluiting is gebruiksvriendelijk en biedt 4 tot 5 liter extra opbergruimte of de mogelijkheid voor het bevestigen van een slaapmat of andere lange spullen. Verder bevat de Abisko Hike Foldsack een ritsvak, verborgen onder de vouw. Het rugpaneel heeft ventilerende airmesh en schouderbanden; het verstelbare borstbandje en de heupband zijn beiden afneembaar. Essentiële spullen kunnen worden opgeborgen in het steekvak en ritsvak aan de binnenkant of de twee oversized

Kajka 35
Duurzaamheid gecombineerd met functionaliteit en comfort – de nieuwe Kajka 35 is een geavanceerde trekking-daypack. Geïnspireerd op zijn grotere voorganger, de Kajka backpack, die geliefd is onder wandelaars van over de hele wereld, vanwege de houten frameconstructie gemaakt van FSC-gecertificeerd berkenhout, die, samen zijvakken aan de buitenkant. Daarbij bevat de rugzak een bevestiging op de voorkant voor een wandelstok of ijsbijl. Onder het elastische koord op het voorpaneel kan een jack vastgeklemd worden. De functionele Abisko Hike Foldsack heeft alle benodigde functionaliteiten voor het dagelijkse outdoor leven.met de eenvoudig verstelbare ruglengte, het eenvoudiger maakt om zware bepakking te dragen. Zodat jij je volledig kan richten op het wandelen, zonder last te krijgen van rugpijn. De Kajka 35 bevat, naast deze houten frameconstructie, ergonomische schouderbanden en een ondersteunende heupriem met opbergvak voor nog meer functionaliteit en comfort. Afhankelijk van de lengte van de drager, kan de rugzak in de maten S/M of M/L worden aangeschafd. De rugzak is gemaakt van duurzaam Vinylon F-materiaal met verstevigd materiaal gemaakt van gerecycled nylon. De Kajka 35 is uit te breiden met extra opbergruimte, door de Kajka Side Pockets aan de lussen op de zijkanten te bevestigen. Daarnaast zijn er lussen op de voorkant voor het bevestigen van wandelstokken of ijsbijlen. Het hoofdvak heeft een intern meshvak en een volledige ritssluiting aan de voorkant voor eenvoudig organiseren en een duidelijk overzicht van de inhoud. De bovenklep heeft drie ritsvakken en kan zelfs worden losgekoppeld om gebruikt te worden als een crossbodytas. Twee compressiebandjes op elke kant bieden gelijkmatige en effectieve compressie en zorgen dat de zijvakken toegankelijk blijven. Tenslotte heeft deze veelzijdige metgezel voor elk avontuur in de natuur ruimte voor een drinksysteem en komt de rugzak inclusief een regenhoes.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.