Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Helly Hansen Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket biedt professionele prestaties

Helly Hansen Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket biedt professionele prestatiesAl meer dan 140 jaar werkt Helly Hansen nauw samen met professionals van over de hele wereld, om op basis van hun ervaring en feedback prestatiegerichte uitrusting te ontwikkelen die de branche vooruithelpt. In 2020 introduceerde het Noorse merk haar meest innovatieve en verantwoorde waterdichte/ademende technologie tot nu toe, LIFA INFINITY PRO, en dit seizoen blijft Helly Hansen de grenzen van outdoor prestaties verleggen met het Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket. Met LIFA INFINITY PRO levert het Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket professionele prestaties zonder toegevoegde chemische behandelingen. Dankzij de LIFA-technologie, een Helly Hansen-materiaalvezel die licht en hydrofoob is, wordt het volledig waterdichte/ademende LIFA INFINITY-membraan van het jack met duurzame waterafstotende prestaties bereikt, zonder het gebruik van chemicaliƫn.

LIFA INFINITY PRO™ technologie
De revolutionaire LIFA INFINITY PRO™ technologie combineert het LIFA INFINITY™ membraan met 100% LIFA® hydrofobe buitenstof en voldoet aan de extreme waterdichtheid en ademende eigenschappen van de HELLY TECH® Professional constructie, zelfs in extreme weersomstandigheden. De Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket biedt duurzame, langdurige, verantwoorde en superieure prestaties.

GOOD DESIGN® award
Bekroond met een GOOD DESIGN® award, die de nieuwste en meest geavanceerde producten erkent voor hun innovatie, kwaliteit en functionaliteit, biedt deze jas ook maximaal comfort en mobiliteit met een gelede constructie en pasvorm, geschikt voor gelaagde outfits. Andere details zijn de mechanische ventilatie onder de armen met tweewegritsen, verstelbare capuchon en manchetten, geschikt voor helmen en rugzakken, grote zakken voor uitrusting en een RECCO®-reflector voor extra veiligheid, zodat de drager zichtbaar is voor reddingswerkers.

Vertrouwen van professionele zoek- en reddingsteams
"Onze zeer technische en professionele Odin-collectie kan rekenen op het vertrouwen van professionele zoek- en reddingsteams, berggidsen en outdoor-liefhebbers over de hele wereld", zegt Sofia Jonsson, Category Manager voor Outdoor bij Helly Hansen. "En met LIFA INFINITY PRO™ blijven we outdoor producten herdefiniĆ«ren met een focus op het aanbieden van meer verantwoord geproduceerde ontwerpen."

Verkrijgbaarheid
De Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket is verkrijgbaar voor zowel mannen- als vrouwen, in de winkel en online.
Men's/Women's Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket, adviesverkoopprijs EURO 600,00

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hellyhansen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Helly Hansen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.