Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Jetboil Stash: compact en ultralichtgewicht kooksysteem voor backpackers

Jetboil Stash: compact en ultralichtgewicht kooksysteem voor backpackersTrek je de wijde wereld in met je backpack of fiets, stop dan een Jetboil Stash in je rugzak. Dit nieuwe kooksysteem weegt slechts 200 gram en is daarmee 40 procent lichter dan het lichtste kooksysteem van Jetboil. Het is speciaal ontworpen om water te koken voor gevriesdroogde maaltijden, koffie of thee.

Ultralicht en heel compact
De titanium brander en geanodiseerde aluminium kookpot maken de Stash ultralicht en heel compact. Dankzij de superefficiƫnte FluxRing-technologie gebruikt de Stash een fractie van de brandstof om extreem snelle kooktijden te bereiken. Hij kookt twee kopjes (500 ml) water in slechts 2,5 minuut.

Compact opbergsysteem
Brander, gascartridge van 100 g, mini-aansteker en stabilisator berg je op in de kookpot van 0,8 L. Dankzij dit nestontwerp past de hele set in de palm van je hand. Met de inklapbare handgreep zet je de deksel vast. Deksel en steel zijn ontworpen om veilig te kunnen afgieten.

Conclusie
De Jetboil Stash is ideaal voor grammenjagers die hun outdooravonturen goed voorbereiden. Hij is perfect om heel efficiƫnt water te koken voor vriesdroogmaaltijden en koffie of thee, voor 1 of 2 personen. Het kooksysteem heeft een stabilisatievoet met drie uitklapbare steunarmen om omvallen tegen te gaan. Klik hier voor de video om te zien hoe de Jetboil Stash werkt.

Informatie
Het Jetboil Stash kooksysteem is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak of via de webshop. Consumentenadviesprijs: EURO 168,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.jetboil.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jetboil:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.