Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Active Trend van Tenson

Active Trend van TensonDe nieuwe Active Trend-lijn van Tenson bevindt zich midden op het snijpunt tussen catwalk en outdoor. Een explosie aan kleuren, patronen en innovatieve snitten vormt een symbiose met hoogtechnologische materialen. De doelgroep is helder: iedereen met belangstelling voor mode en functie.

De grenzen tussen outdoorwear en traditionale mode zijn bezig te vervagen, dankzij mixen en invloeden van beide zijden. Tenson heeft van beide terreinen een behoorlijke snufje inspiratie gegrepen en introduceert het nieuwe programma Active Trend voor modebewuste mannen en vrouwen, die een eigen stijl zoeken – en die hoge functionaliteit, comfort en sportieve touch op waarde weten te schatten. In het programma harmoniëren hoogtechnologische materialen, bijvoorbeeld Supplex en AirPush, met het nieuwste uit de modewereld, duidelijk geaccentueerd door slimme details en aparte pasvormen.

In Active Trend benadrukt men het belang van sterke kleuren zoals lime-groen en frambozenrood, die contrasteren tegen rustige, gedempte zomerse pastelkleuren. Het patroonbeeld is ook belangrijk, het spel met verschillende patronen en prints – bijvoorbeeld tatoomotieven en veelkleurige strepen – in wisselende kleuren loopt als een rode draad door het gehele programma. Dat geldt ook voor de silhouetten en snitten van de kledingstukken, die nauwelijks nog herinneren aan de traditionele, wat vormloze pasvormen, die lange tijd regel waren in de outdoorwereld. In plaats daarvan zijn het asymmetrische snitten en lage tailles die de kledingstukken kenmerken.

”De hele Active Trend wordt gesymboliseerd door het verbinden van extroverte en luxueuze attributen uit de modewereld met hoogtechnologische materialen en functies. Dat is een zeer spannende combinatie, omdat het design en comfort op een geheel nieuwe wijze combineert,” aldus Mia Olsson, designer bij Tenson.

Active Trend, dat alles bevat van shorts tot jacks voor zowel heren als dames, is onderdeel van Tensons grote voorjaars- en zomercollectie en vanaf deze maand in de winkel verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.tenson.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tenson:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.