Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vergroot je camperlife met de Coleman Journeymaster Pro bustent

Vergroot je camperlife met de Coleman Journeymaster Pro bustentReizen met een camper is een unieke en opwindende manier om de wereld te ontdekken. En met het nieuwe Coleman Journeymaster Pro assortiment van drive-away awnings heb je alles wat je nodig hebt om je camperavontuur nog leuker te maken.

Hoogwaardige bustent
Coleman introduceert met trots de Journeymaster Pro, een hoogwaardige bustent, speciaal ontworpen voor campers, om de leef- en slaapruimte uit te breiden tijdens het kamperen. De Journeymaster Pro is verkrijgbaar in drie verschillende maten en daarmee een passende oplossing voor iedereen die zijn camperervaring een upgrade wil geven.

Comfortabele en beschutte plek
De Journeymaster Pro is een tent met luifel, die gemakkelijk kan worden opgezet, aangesloten op de camper en weer afgebroken, zodat je een comfortabele en beschutte plek hebt om te ontspannen en tijd door te brengen met vrienden en familie, maar ook in een oogwenk weer verder kunt reizen naar de volgende adembenemende kampeerplek.

Tunnelconstructie
De tunnelconstructie met op kleur gecodeerde glasvezelstokken maakt de Journeymaster eenvoudig op te zetten. Daarnaast bevat de tent stormlijnen, die extra stabiliteit garanderen bij harde wind. De meerdere raampartijen zorgen voor een licht leefgedeelte. Wanneer het donker is, kunnen er aan de ringen in het leef- en slaapgedeelte lantaarns bevestigd worden.

BlackOut Bedroom™ technologie
Het Journeymaster Pro assortiment bevat BlackOut Bedroom™ technologie, die 99% van het daglicht blokkeert, voor een langere en betere nachtrust. Om condensatie te voorkomen en de temperatuur te reguleren bevat de Journeymaster Pro meerdere verstelbare ventilatieopeningen. En de barri√®revrije toegang zorgt voor in- en uitstappen zonder te struikelen, maar biedt ook vrije toegang aan buggy's en rolstoelen.

Maten M en L
De Journeymaster Pro in de maten M en L bieden elk comfortabele leef- en uitneembare slaapgedeeltes voor twee personen, in de ruimere Journeymaster Pro XL kunnen maar liefst vier personen slapen. Kortom, op pad met een camper draait om de reis en met de Coleman Journeymaster Pro reeks heb je bijna alles wat je nodig hebt om je camperavontuur nog leuker te maken.

Adviesverkoopprijzen
Journeymaster Pro M- EURO 699,99
Journeymaster Pro L- EURO 799,99
Journeymaster Pro XL- EURO 899,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.