Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bright Series, De nieuwe Limited Edition capsulecollectie van Julbo

Bright Series, De nieuwe Limited Edition capsulecollectie van JulboVoor iedereen die zichzelf wil overtreffen, sneller wil gaan, en een vleugje durf en eigenheid wil toevoegen, heeft Julbo de capsulecollectie Brighter than all gecreëerd. Drie topmodellen uit onze collectie - Density, Edge en Fury - kregen een update met sterke en exclusieve kleuren, die je nog meer zullen motiveren om jezelf te meten met je eigen benchmarks of die van onze trailrunningatleten. De capsule Brighter than all wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 1000 exemplaren. Alleen deze zomer verkrijgbaar.

FURY Bright Series
Met zijn betrokken en radicale stijl, cilindrisch scherm met een breed gezichtsveld en perfecte ventilatie, is de FURY Bright Series gemaakt voor snelheid! Een uitzonderlijke bril speciaal ontworpen voor de Brighter than all capsule. Met zijn gedurfde en exclusieve kleuren zal het je voortstuwen naar nieuwe sensaties van snelheid met een unieke stijl.

EDGE Bright Series
Net als jij tolereert dit paar zonnebrillen geen compromissen, vooral als het om prestaties gaat. Speciaal ontworpen voor de Brighter than all capsule, zit het Julbo EDGE Bright Series-model boordevol eersteklas functies. Met zijn gedurfde en exclusieve kleuren is deze limited edition ontworpen om je snelheid en stijl te verbeteren. Met zijn lichte en gestroomlijnde montuur zorgt EDGE voor optimaal zicht en adembenemende panoramische uitzichten.

DENSITY Bright Series
Met de gedurfde stijl en technische betrouwbaarheid herschrijft het Julbo DENSITY Bright Series-model de codes van sportprestaties. Een exclusieve zonnebril ontwikkeld speciaal voor de Brighter than all capsule. Met zijn gedurfde en unieke kleuren zal deze limited edition je naar nieuwe snelheden stuwen terwijl je een ongeëvenaarde stijl laat zien.

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.