Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

BUFF's 5-panel Cap met UPF 50 gecertificeerde zonbescherming

BUFF's 5-panel Cap met UPF 50 gecertificeerde zonbeschermingDe nieuwe 5-panel Cap van BUFF is gemaakt voor mensen die er graag opuit trekken. Op een zonnige dag, te voet of op de fiets. De pet is gemaakt van gerecycled ripstop stof met een vochtafvoerende zweetband. Het materiaal is ademend en biedt UPF 50 gecertificeerde zonbescherming. Voor optimale bescherming van je hoofdhuid.

Comfortabele, goed aansluitende pasvorm
Met de verstelbare elastische koordsluiting creëer je een comfortabele, goed aansluitende pasvorm. Het koord is geïnspireerd op klimtouw voor een stoere look. De BUFF 5-panel Caps zijn verkrijgbaar in model Explore en sportmodel Go, in veel dessins en kleuren. Zo vind vind je altijd een cap die past bij je outfit. En bescherm je je hoofd, waar je ook wandelt, fietst of zwemt.

B Corp gecertificeerd
BUFF is sinds dit jaar B Corp gecertificeerd. De caps worden gemaakt in Barcelona, met gerecyclede materialen om de ecologische voetafdruk laag te houden.

Informatie
De BUFF collectie is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops. Adviesprijs vanaf EURO 24,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.buff.es/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buff:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.