Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rubytec SHIRA vacuum bottles houden je drinken langer warm op de koude dagen

Rubytec SHIRA vacuum bottles houden je drinken langer warm op de koude dagenNiets zo oer-Hollands als een dik pak sneeuw en ijzige wind om het nieuwe jaar in te luiden. Prachtig om er dan op uit te trekken en te genieten van het witte landschap. Maar niet zonder een SHIRA vacuum bottle van Rubytec om je warme chocolademelk tijdens de hele wandeling op temperatuur te houden.

Speciale features voor betere prestaties
De SHIRA vacuum bottles van Rubytec zijn gemaakt van stevig RVS met een dikte van een halve millimeter. Daardoor zijn ze uiteraard letterlijk ijzersterk, maar dit is niet het geheim achter de bijzondere isolerende prestaties van deze thermosflessen. Het geheim zit hem onder andere in de combinatie van de getter, die in de bodem is verwerkt en zorgt dat de fles te allen tijde diens vacuüm behoudt, en de hitte-reflecterende koper-coating waarmee de flessen zijn uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de vloeistof in de flessen tot wel 24 uur hun temperatuur behouden, of dat nu ijskoud of juist gloeiend heet is.

Slimme top en dop
Aan de bovenkant van de Rubytec SHIRA vacuum bottles zit een speciaal ontworpen schroefdop. Deze is ook met handschoenen aan gemakkelijk los te draaien. In de schroefdraad van de draaidop zit een inkeping verwerkt, waardoor je de vloeistof gemakkelijk uit de fles kunt gieten zonder de dop in zijn geheel te moeten verwijderen. Hierdoor blijft de vloeistof in de fles op temperatuur tijdens het schenken en kun je dus langer genieten van je warme (of koude) drank. De inkeping is gemarkeerd, zodat je precies weet deze zich bevindt.

Naast deze interne schroefdop wordt de fles geleverd met een slimme topdop die meteen dienstdoet als drinkbeker. Deze drinkbekeer is geïsoleerd, zodat je drankje ook tijdens het drinken zo lang mogelijk op temperatuur blijft. Bovendien is de beker voorzien van een maatmarkering, voor het geval je exact moet weten hoeveel kokendheet water je bijvoorbeeld bij je gevriesdroogd eten schenkt. De drinkbeker is aan de bovenkant voorzien van een extra rand die ervoor zorgt dat deze volledig waterdicht afsluit.

Verschillende kleuren en maten
De SHIRA vacuum bottles van Rubytec zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Dark Grey en Black. Elk van deze kleuren is dan weer verkrijgbaar in twee verschillende maten: 0,5 liter en 1,0 liter. De drinkbeker van de kleine fles heeft de maatmarkering op 50ml, terwijl de markering in de beker van de grote fles 100ml aangeeft. De 0,5 liter fles weegt 375 gram en de 1,0 liter fles weegt 550 gram.

Adviesverkoopprijzen:
Rubytec SHIRA vacuum bottle 0,5 liter: EURO 27,95
Rubytec SHIRA vacuum bottle 1,0 liter: EURO 37,95

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.