Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Care Plus Skin Saver Safe Sea

Care Plus Skin Saver Safe SeaVanaf april komt Care Plus op de markt met een revolutionaire sunblock: deze beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen kwallen!

Kwallen bestaan voor ongeveer 99% uit water, maar het is die ene andere procent die zo gevaarlijk kan zijn. Kwallen zijn namelijk echte prooidieren en zelfs de ongevaarlijke soorten kunnen een stevige pijn veroorzaken als zij hun prooi (de zwemmer) prikken met stekels. Deze stekels schieten het gif overigens met een druk tot wel 150 Bar! De dieren houden zich vaak op vlak langs de kust en langs drukke kuststranden als die van Florida en de Cariben is de kans om gestoken te worden tussen maart en september dan ook 25%.

Tropenzorg introduceert met Care Plus Skin Saver Safe Sea een product dat niet alleen de bekende watervaste bescherming tegen de zon biedt, maar ook beschermt tegen giftige kwallen. De werkzame stoffen in Care Plus Skin Saver Safe Sea werken op meervoudige wijze: ten eerste reduceren ze het contact van de tentakels met de huid doordat deze te glad wordt voor de kwal om houvast te krijgen. Ten tweede laat de crème de kwal denken met een soortgenoot van doen te hebben waardoor de gifklieren niet worden geactiveerd. En ten derde wordt de kracht van tentakels verzwakt waardoor er veel minder gif kan worden achtergelaten.

Care Plus Skin Saver Safe Sea vermindert of verhindert op die manier het branderige gevoel van een kwallenbeet, maar biedt overigens geen verlichting als een kwal al gebeten heeft (het dient dus om kwallenbeten te voorkomen, niet om ze te behandelen).

Het middel zal vanaf april beschikbaar zijn bij gespecialiseerde buitensportwinkels, drogisterijen en apotheken en heeft een adviesverkoopprijs van 13,95 Euro.

Voor meer informatie: https://www.careplus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Care Plus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.