Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tefal Bludrop, met een druk op de knop open je eenvoudig deze drinkfles, waar je ook bent

Tefal Bludrop, met een druk op de knop open je eenvoudig deze drinkfles, waar je ook bentJij en je drinkfles, een onafscheidelijk duo. Een goede klik is dus erg belangrijk. Zoals de klik van de Bludrop drinkfles van Tefal. Eén druk op de knop en je kunt drinken. Klik open, klik dicht: 100 procent lekvrij. Ideaal tijdens een hike, citytrip, op het sportveld of in de auto. De slimme Quick-Press 360° dop van de Bludrop zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt drinken vanuit elke hoek. De robuuste fles past met zijn slanke, ergonomische vorm in elke rugzak of sporttas. Zo neem je hem overal mee naartoe, want hydrateren is belangrijk. Waar je ook bent op deze planeet.

De drinkfles is licht van gewicht en ontworpen voor mensen die vaak onderweg zijn. En die houden van mooi vormgegeven materialen. De Bludrop is zelfs winnaar van de Red Dot Design Award. Daarom klikt iedereen zo goed met deze drinkfles. Fill it. Click it. Love it.

Hydrateer in stijl
Met de Bludrop hydrateer je in stijl en voorkom je het gebruik van plastic wegwerpflessen. Dat is milieuvriendelijk en voordelig. De herbruikbare fles is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal met een comfortabele siliconen hoes (Sleeve) of poedercoating (Basic).

De drinkfles heeft een uitstekende vacuümisolatie en de roestvrijstalen body is perfect voor alle soorten dranken. Hij houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot wel 24 uur koel. De Bludrop is 100 procent vaatwasmachinebestendig, voor perfecte hygiëne en moeiteloos schoonmaken.

Informatie
De Bludrop drinkfles van Tefal is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren die passen bij elke stijl. Er zijn 2 uitvoeringen: Basic en Sleeve. En 2 verschillende maten: 0,5L en 0,7L. Consumentenprijs vanaf EURO 28,49.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.tefal.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tefal:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.