Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De muggen zijn er weer: de klamboes van TravelSafe beschermen je

De muggen zijn er weer: de klamboes van TravelSafe beschermen jeDe winter is nog niet voorbij maar de eerste muggen zijn alweer gesignaleerd. Een goed moment dus om jezelf en dierbaren te beschermen en te voorkomen dat je gedurende de nacht wakker wordt gehouden door dat vervelende gezoem. De klamboes van TravelSafe helpen je daarbij, want deze beschermen je vanuit alle hoeken tegen deze stekende insecten.

Volledige bescherming
Een voorbeeld is de TravelSafe Cocoon klamboe, welke is ontworpen om je volledige bescherming te bieden. Dankzij zijn volledig gesloten constructie is hij jouw beschermende "muur" tegen insecten van alle soorten. De bodem is voorzien van een anti-insectenlaken om je te beschermen tegen ongewenste bezoekers vanaf de grond of vanuit het matras. De wanden zijn gemaakt van fijnmazig mesh en hebben een handige ritsingang voor gemakkelijke toegang. Met de meegeleverde ophangset kan de Cocoon vrijwel overal worden geplaatst, van bomen tot auto's en muren.

Compact formaat
Dankzij zijn compacte formaat is hij ideaal voor reizigers die licht willen inpakken en willen overnachten in de buitenlucht, in hostels of hotels. Als je naar een tropische of subtropische bestemming gaat en maximale bescherming nodig hebt, dan is de Cocoon de perfecte keuze!

Verschillende soorten klamboes
Maar wat veel mensen vergeten is dat je een klamboe ook prima thuis kunt ophangen, zodat je gedurende de nacht niet direct in de stress ligt als je dat bekende zoemende geluid op de kamer hoort. TravelSafe biedt daarvoor speciale klamboes die bedoeld zijn om in Europa te gebruiken en zijn te herkennen aan hun blauwe verpakking. Ga je richting het hoge noorden (Schotland/Scandinavi├ź) en lig je nu al wakker bij de gedachten aan de vervelende mini insecten die je daar gegarandeerd regen gaat komen? Dan kies je voor de klamboes in een groene verpakking welke een extra fijnmazige structuur hebben om je ook tegen de kleinste insecten te beschermen. Naast verschillende types voor wat betreft gebruiksgebied biedt TravelSafe hun klamboes ook aan in verschillende formaten en vormen. Op die manier kun je altijd de juiste klamboe vinden voor thuis of op reis.

Gecertificeerd volgens EU-standaarden
De geïmpregneerde klamboes van TravelSafe zijn gecertificeerd volgens EU-standaarden en bieden optimale bescherming tegen muggen (inclusief malaria) en andere stekende insecten. Ze zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van de WHO en hebben de goedkeuring van EU-autoriteiten gekregen, wat de effectiviteit en betrouwbaarheid van de klamboe garandeert.

Handige accessoire: klamboe ophangsysteem
Twijfel je of je in je hotelkamer wel een haakje in het plafond hebt om de klamboe op te hangen, neem dan voor de zekerheid een TravelSafe klamboe ophangsysteem mee. Deze ophangset maakt het mogelijk om vrijwel overal een klamboe op te hangen. De plakstrips hechten effectief aan bijna elk oppervlak en blijven stevig zitten. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen zonder achterlating van lijmresten. Op die manier kun je je klamboe altijd en overal ophangen en ben je verzekerd van een ongestoorde nachtrust.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.