Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De nieuwe Brooks Running Caldera 7 hardloopschoen helpt trailrunners bij het aangaan van nieuwe avonturen

De nieuwe Brooks Running Caldera 7 hardloopschoen helpt trailrunners bij het aangaan van nieuwe avonturen Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, introduceert de nieuwe Caldera 7 als onderdeel van haar trail-collectie. De Caldera 7 heeft een ondersteunende, met stikstof versterkte DNA LOFT v3 demping die licht van gewicht en duurzaam is. Daarnaast hebben de schoenen een bestendig, ademend bovenwerk van TPEE air mesh. De nieuwe TrailTack Green buitenzool maakt het mogelijk om op zowel nat als droog terrein te rennen.

Ultiem comfort voor de lange afstand
De nieuwe Caldera 7 is speciaal gemaakt voor hen die de ondergrond willen doen verdwijnen. De Caldera 7 is uitgerust met Brooks' DNA LOFT v3, met stikstof geinjecteerde demping en is geoptimaliseerd voor lichtgewicht, responsief en duurzaam comfort. De strategisch verhoogde schuimwand in de middenzool biedt extra ondersteuning en flexibiliteit, terwijl de verbrede basis en toegevoegde contouren samenwerken, met stabiele landingen als resultaat. Het nieuwe TPEE air mesh biedt stevigheid en vochtregulering voor verschillende weersomstandigheden. De nieuw ontworpen buitenzool is gemaakt TrailTack Green rubber, dat grip biedt op oneffen terrein.

Ultiem comfort en stabiliteit
"Caldera 7 is perfect voor hardlopers die ultiem comfort en stabiliteit willen voor lange afstand trailruns", zegt Gerard Klein, Footwear Merchandising Director EMEA. "Trailrunning zit vol ups en downs. Het ene moment ben je aan het genieten van een zonnige trail en het volgende moment worstel je door wind, regen en steil terrein. Caldera 7 rust je uit met de juiste uitrusting om zowel de ups als de downs te doorstaan. Na afoop voel je je gelukkig en energiek en vergeet je de strijd die je hebt doorstaan. Type II fun noemen we dat. Door het langeafstandsvermogen van Caldera 7 is hij zeer geschikt voor het aangaan van deze avonturen."

Caldera 7 is gecertificeerd koolstofneutraal en heeft een adviesverkoopprijs van 150,00 euro.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.brooksrunning.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brooks Running:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.