Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rubytec brengt eco towel op de markt

Rubytec brengt eco towel op de marktDe sports towels van Rubytec zijn al jaren zeer populair onder buitensporters. Ze zijn licht van gewicht, hebben een zeer hoog absorberend vermogen en drogen snel Ideaal dus om mee te nemen in de rugzak. Vanaf nu is het assortiment sports towels uitgebreid met de Turtle, een eco towel die grotendeels is gemaakt van gerecycled polyester.
Alle bekende eigenschappen, maar dan eco-friendly
De sporthanddoeken van Rubytec hebben allemaal een paar zeer praktische eigenschappen met elkaar gemeen. Ze zijn bijzonder compact en licht van gewicht, ze kunnen ontzettend veel vocht absorberen, ze drogen snel en hebben bovendien een anti-bacteriƫle afwerking om de ombouw van nare geurtjes af te remmen. De Eco-towels met de naam Turtle zijn echter voor ruim 50% gemaakt van gerecycled polyester en daardoor vriendelijker voor het milieu.
Verkrijgbaar in verschillende matenstrong>
Net als de klassieke sports towels is de Turtle eco-towel verkrijgbaar in verschillende maken. Medium is de kleinste, maar met zijn 40x80 centimeter al voldoende om een volwassen lichaam af te drogen. De Large is met 60x120 iets groter, terwijl de Extra Large met zijn 63,5x150 zelfs als strandhanddoek kan worden gebruikt. Alle maten zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: green en grey, beiden met een meer natuurlijke kleur om het eco-vriendelijke karakter van de handdoeken te benadrukken.
De Rubytec Turtle Eco-towels liggen vanaf nu in de winkels.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.