Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

EHBO-kit voor dagtochten, de TravelSafe Globe Scout

EHBO-kit voor dagtochten, de TravelSafe Globe ScoutEr is veel te zeggen voor het gezegde: een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs op een korte dagtocht kan je iet overkomen, waarbij een EHBO-kit vaak uitkomst kan bieden. De compacte Globe Scout eerste hulp kit van TravelSafe is precies voor dat soort kleine ongelukjes op tochten bedoeld.

Altijd bij de hand
Mocht er een klein ongeluk gebeuren, dan is de Globe Scout EHBO-kit altijd bij de hand. Deze compacte eerste hulp kit kan namelijk gemakkelijk aan de riem of rugzak worden bevestigd en is zo altijd goed zichtbaar en bereikbaar. De kit is gemaakt van stevig polyester materiaal en dankzij de rode kleur valt hij goed op. Rits je de kit open, dan kun je hem gemakkelijk openklappen, waarbij twee transparante vakken direct zorgen voor een goed overzicht. Op die manier kun je snel vinden wat je zoekt en verlies je bijvoorbeeld bij bloedingen geen tijd aan het zoeken van de kit of het juiste verband.

Compact, maar compleet
De Globe Scout is bedoeld voor korte tochten en om gewoon altijd bij je te hebben. De inhoud van deze EHBO-kit is daar ook op afgestemd, door enkel de noodzakelijke items te hebben voor kleine ongelukjes. Denk daarbij aan pleisters, verband, tape, swabs, vinyl handschoenen en een paar veiligheidsspelden. Bovendien biedt de pouche nog voldoende ruimte om er bijvoorbeeld ook een paar pijnstillers of koortsremmers bij in te stoppen om hem compleet te maken.

EHBO-kits van TravelSafe
De Globe Scout is één van de kleinste EHBO-sets uit het assortiment van TravelSafe. Het merk biedt een grote verscheidenheid aan kits, elk afgestemd op een bepaalde doelgroep en bestemming. Zo zijn de kits niet alleen verkrijgbaar in verschillende groottes (afhankelijk van de groepsgrootte), maar bijvoorbeeld ook of in het land van bestemming wel of niet steriel materiaal voor handen is. Voor landen waar geen risico is op bijvoorbeeld Hepatitis B/HIV zijn de rode of blauwe kits geschikt, terwijl voor landen waar dat risico groter is vooral de oranje en gele steriele kits geschikter zijn.

Weet wat je moet doen
Enkel een EHBO-kit bij je dragen is natuurlijk niet voldoende. Daarom zijn de kits van TravelSafe voorzien van een beknopte handleiding wat je moet doen in geval van nood. Zorg dat je goed op de hoogte bent van wat er in je Eerste Hulp set is inbegrepen en hoe en wanneer elk van de items gebruikt moeten worden. Een EHBO-cursus, liefst specifiek voor in de buitenlucht/natuur, is ook altijd een goede investering.

De TravelSafe Globe Scout EHBO-kit heft een adviesverkoopprijs van EURO 12,50 en weegt slechts 105 gram.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.