Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TravelSafe Dry Bags zorgen voor bescherming tegen water, stof en zand

TravelSafe Dry Bags zorgen voor bescherming tegen water, stof en zandAls je er regelmatig op uittrekt in de natuur weet je dat het materiaal in je rugzak altijd een beetje extra bescherming kan gebruiken. Met de Dry Bags van TravelSafe kun je reservekleding, je camera en andere spullen beschermen tegen water, stof en zand. Ze zijn licht van gewicht en verkrijgbaar in verschillende maten.

Hoogwaardig lichtgewicht Cordura
De Dry Bags van TravelSafe zijn gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht Cordura materiaal dat is voorzien van een siliconen coating voor extra bescherming. Daardoor zijn ze waterdicht en hoef je dus ook tijdens een regenbui niet bang te zijn dat bijvoorbeeld je camera of reservekleding in je rugzak vochtig wordt. Maar ook tijdens tochten in een omgeving waarbij zand op de loer licht kunnen de Drug Bags zorgen voor extra bescherming. Kleine zandkorrels en stof gaan namelijk niet goed samen met bijvoorbeeld je brander, waterfilter of camera. En met de Dry Bags wordt dus ook op het strand of in de woestijn alles goed beschermd.

Licht van gewicht
Voor het extra gewicht hoef je het niet te laten. De kleinste TrafelSafe Dry Bag van 7 liter weegt slechts 44 gram, terwijl de grootste, die met een inhoud van 40 liter slechts 86 gram weegt.

Gemakkelijke rolsluiting
TravelSafe levert de Dry Bags in verschillende maten: 7, 10, 15, 20 en 40 liter. Elk van de Beschermhoezen zijn voorzien van een gemakkelijke rolsluiting om ze stevig af te sluiten. Bijkomend voordeel van een rolsluiting is dat je de zakken kleiner kunt oprollen als er minder inzit en zo het geheel lekker compact te houden. Door verschillende drybags voor verschillende materiaal te gebruiken kun je bovendien alles overzichtelijk opbergen in je rugzak of kajakton.

Adviesverkoopprijzen:
TravelSafe Dry Bag 7 liter: EURO 12,50
TravelSafe Dry Bag 10 liter: EURO 14,95
TravelSafe Dry Bag 15 liter: EURO 17,50
TravelSafe Dry Bag 20 liter: EURO 19,95
TravelSafe Dry Bag 40 liter: EURO 24,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.