Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Voor alle dagen op reis, behalve Koningsdag: TravelSafe ultralight compact flight container

Voor alle dagen op reis, behalve Koningsdag: TravelSafe ultralight compact flight containerOp Koningsdag valt de feloranje ultralight compact flight container van TravelSafe wellicht niet op. Maar voor alle andere dagen op reis is deze zogenaamde flightbag de ideale bescherming van je rugzak tijdens lange reizen. Licht van gewicht, maar voldoende slijt- en scheurvast om je rugzak te beschermen tegen schade tijdens transport op de luchthaven. En daarnaast natuurlijk tegen lange vingers die ongezien toegang willen tot je rugzak.

Grote container in een klein zakje
De ultralight compact flight container van TravelSafe heeft een inhoud van ruim 110 liter en biedt daardoor ruimte aan een flinke trekkingrugzak (tot 85 liter zonder problemen), eventueel met de wandelschoenen er nog los bij. Toch past de hele container in het kleine meegeleverde opbergzakje dat ongeveer het formaat van een colablikje heeft. Het totale gewicht bedraagt dan ook slechts 142 gram. Dat komt door TrafelSafe gebruik maakt van stevig, maar zeer licht 210D ripstop polyester voor deze flightbag.

Af te sluiten met TSA-slot
Door je rugzak in een flightbag of flight container op te bergen tijdens een vliegreis is de kans op schade aan je rugzak vele malen kleiner. Denk bijvoorbeeld aan wat er zou kunnen gebeuren als één van de schouderbanden op de lopende band ergens achter blijft hangen. Of als de rugzak van een transportkar valt en over de grond wordt gesleept. Tegen al deze ongemakken wordt de rugzak goed beschermd met de Travelsafe flight container.

Maar ook lange vingers die zich ongezien toegang tot je rugzak willen verschaffen bedenk zich: een rugzak die in de flight container zit opgeborgen kost namelijk meer tijd om te openen en dat is nu net wat criminele vaak niet willen. Bovendien kun je de gehele container extra afsluiten met een TSA-slot om nog lastiger te maken om toegang tot de rugzak te krijgen.

Overigens is deze transporthoes voorzien van een praktische draaglus die als handvat kan worden gebruikt en kunnen zowel de flight container als het opbergzakje met een eenvoudig trekkoord worden afgesloten.

Ook andere kleuren
Overigens is de TravelSafe flight container niet alleen verkrijgbaar in het puur Holands feloranje, maar ook in de kleuren geel, zwart, azuurblauw, fluo groen en roze. Op die manier kun je dus altijd jouw eigen zak direct herkennen als hij op de bagageband verschijnt.

Adviesverkoopprijs
De adviesverkoopprijs van de TravelSafe Flight Container bedraagt EURO 21,50.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.