Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Het hele jaar koken op de camping met het Campingaz CV 470 Plus All Season Gas 3-Pack

Het hele jaar koken op de camping met het Campingaz CV 470 Plus All Season Gas 3-PackIn 2024 brengt Campingaz de nieuwe CV 470 Plus All Season Gas 3-Pack uit: een set van drie cartouches die optimaal presteren ongeacht het seizoen in temperaturen tot het vriespunt (0 graden Celcius). De pionier, die dit jaar een 75-jarig jubileum viert, biedt met dit product een betrouwbare oplossing voor avontuurlijke geesten die het hele jaar door willen genieten van de geneugten van buiten koken, zelfs wanneer de temperatuur daalt.

Optimale prestaties in alle weersomstandigheden
De CV 470 Plus All Season cartouches werden speciaal ontworpen voor optimale prestaties in alle weersomstandigheden. Dankzij een nauwkeurige samenstelling van 85% isobutaan en 15% propaan garandeert dit product een consistente en efficiƫnte verbranding, wat resulteert in een gelijkmatige warmteafgifte voor perfecte kookresultaten, zelfs bij lage buitentemperaturen. Elke cartouche uit het 3-pack biedt een duurzame energiebron voor meerdere kooksessies tijdens het kamperen of picknicken in de buitenlucht. De cartouches worden volledig geproduceerd en gecontroleerd op het hoofdkantoor van Campingaz in Lyon, Frankrijk.

Easy-Clic® systeem
Dankzij het handige en veilige Easy-Clic® systeem van Campingaz zijn de cartouches eenvoudig aan te sluiten op Campingaz kooktoestellen; druk en draai het apparaat simpelweg op de cartouche totdat je de klik hoort die een veilige en stevige verbinding garandeert. Het zelfsluitende ventiel op de cartouches maakt het mogelijk om ze veilig los te koppelen wanneer ze niet in gebruik zijn - zelfs als ze niet leeg zijn - en ze later weer aan te sluiten.

Exclusief voor Campingaz producten
De cartouches zijn exclusief toepasbaar op Campingaz producten. De CV 470 Plus All Season Gas cartouches zijn onder meer te gebruiken op de nieuwe Tour & Grill CV Plus en CV-uitvoeringen van de Party Grill, Attitude 2go, Camping Kitchen, Camping Cook, Twister en op diverse 1-pits kooktoestellen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.campingaz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Campingaz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.