Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rubytec Sphere Light brengt sfeerlicht in de tent

Rubytec Sphere Light brengt sfeerlicht in de tentDe Rubytec Sphere lamp is een bijzondere lamp voor in en bij de tent: het is niet alleen een compacte zaklamp, maar biedt dankzij het bijzondere ontwerp ook de mogelijkheid om de directe omgeving op zeer sfeervolle wijze te verlichten. Onder de zeven verschillende modi van de lamp is namelijk ook een zogenaamde kaarsmodus beschikbaar, die de lamp laat flikkeren als een kaars.

Sfeerlicht en zaklamp in één
Met maar liefst zeven verschillende modi is de keuze van verlichting bij de Rubytec Sphere zeer groot. Allereerst is er de speciale spiraalvormige gloeidraad, die zorgt voor een zacht licht direct om de lamp heen. Deze gloeispiraal biedt in de eerste modus een langzaam flikkerend licht, waarmee het de vlam van een kaars weet na te bootsen. Vervolgens zijn er ook nog drie andere modi waarbij de spiraal continu is verlicht, maar in elke modus een beetje feller. Draai je de bovenkant vervolgens nog een klik verder, dan ontsteekt naast de gloeispiraal ook de kleine zaklamp die in het uiteinde van de lamp is ingebouwd. In de laatste twee modi brandt alleen de zaklamp, maar in elke modus verschillend in felheid.

Inclusief compact statiefje
Dankzij de bijgeleverde karabiner kun je de Rubytec Sphere gemakkelijk in of buiten de tent ophangen. Daarnaast wordt de lamp geleverd inclusief een zeer compact en lichtgewicht statiefje dat eronder kan worden geschroefd. Op die manier kun je de lamp bijvoorbeeld op tafel of een steen plaatsen. Slim detail: de schroefdraad van het statiefje is gelijk aan de standaard voor compactcamera's, dus je kunt hem ook voor je kleine camera of houder voor een mobiele telefoon gebruiken.

Om het geheel op te bergen levert Rubytec de Sphere in een kleine pouch, waar je tevens de bijgeleverde USB-C kabel in kunt opbergen. Deze is op zijn beurt uiteraard weer te gebruiken om je mobiele telefoon mee op te laden.

Breed lichtbereik
Dankzij de verschillende modi heeft de Rubytec Sphere een zeer breed lichtbereik. De zaklamp van 1W heeft een maximaal vermogen van 90 lumen en een lichttemperatuur van 6000-6500K, terwijl het sfeerlicht van 2W een maximale lichtsterkte heeft van 50 lumen, met een sfeervolle lichttemperatuur van 1900-2100K.

Afmetingen en gewicht
De Rubytec Sphere heeft een lengte van 91mm en een diameter van 34mm. In totaal weegt de set slechts 72 gram.

Adviesverkoopprijs
De adviesverkoopprijs van de Rubytec Sphere bedraagt EURO 34,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.