Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Altijd een verse lunch dankzij de Rubytec Superhero SST Lunchbox

Altijd een verse lunch dankzij de Rubytec Superhero SST LunchboxVoor het buitensporten denk je wellicht niet direct aan een lunchbox, maar als de Superhero SST lunchbox van Rubytec eenmaal hebt geprobeerd, dan snap je direct waarom deze niet alleen voor naar school of kantoor is. Je lunch voor een dagtocht blijft er namelijk heerlijk vers in, en je spaart ook nog eens het milieu door geen plastic (zakjes) te gebruiken.

Oerstevige lunchbox
De Superhero SST lunchbox van Rubytec is een oerstevige lunchbox gemaakt van duurzaam 18/8 roestvrijstaal. Daardoor kan hij tegen een stootje en hoef je dus ook niet bang te zijn dat je lunch tegen de tijd dat je wilt eten helemaal is platgedrukt in je rugzak. De lekvrije siliconen deksel zorgt ervoor dat alles tevens luchtdicht is afgesloten, waardoor het eten ook prima vers blijft. Gewoon hermetisch aandrukken, nog even de lucht eruit laten ontsnappen en vervolgens pas weer openen als je honger hebt onderweg.

Even eenvoudig als slim ontworpen
De siliconen deksel is dankzij het slimme ontwerp met lipjes op elke hoek gemakkelijk van de lunchbox te halen, maar blijft door de onderliggende rand juist ook weer hermetisch gesloten als je hem niet opent. Bijkomend feature van de deksel is dat je hem als onderzetter voor de lunchbox kunt gebruiken. Dat is wel zo prettig als je er bijvoorbeeld een opgewarmde maaltijd in hebt en het roestvrijstaal dus niet direct in de hand wilt houden. Uiteraard is de siliconen deksel volledig voedselveilig en neemt hij geen geuren of smaken op.

Inclusief verdeler
Een bijgeleverde accessoire voor de Superhero SST lunchbox van Rubytec is de uitneembare, roestvrijstalen verdeler. Deze kun je direct in de box plaatsen en makkelijk verschuiven. Op die manier kan je verschillende onderdelen van je maaltijd van elkaar gescheiden houden. De verdeler is gemakkelijk te verwijderen en te reinigen, net als de rest van de lunchbox uiteraard.

Ook verkrijgbaar als Duo-uitvoering
Naast de standaard Superhero SST lunchbox is er ook een zogenaamde Superhero Duo SST lunchbox verkrijgbaar, Het verschil zit hem in de kleine snackbox die je er dan bij krijg geleverd. Deze past perfect in de gewone Hero, maar kan daarnaast los worden gebruikt om bijvoorbeeld snack in te bewaren.

Kleuren en formaat
De Superhero (Duo) SST lunchbox is verkrijgbaar met verschillende kleuren deksels: een rode, een groene en een blauwe. De kleine snackbox die bij de Duo-uitvoering wordt geleverd heeft een zwarte deksel. De inhoud van de lunchbox is 0,8 liter, die van de kleine snackbox 0,3 liter. Deksels en verdeler zijn ook los verkrijgbaar voor het geval je ze wilt vervangen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.