Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Dr. Expedition Duffel van Bach: alles mee op avontuur in expeditie-reistas

Dr. Expedition Duffel van Bach: alles mee op avontuur in expeditie-reistasMet de Dr. Expedition Duffel van Bach hoef je nooit meer iets thuis te laten tijdens je volgende avonturen. Deze grote duffels met een opening als die van een dokterstas zijn namelijk niet alleen oerstevig en waterafstotend, maar ook nog eens ontzettend ruim en overzichtelijk om alles in op te bergen.

Voor alle reisbenodigdheden
Of je nu de grote hoogten van de Himalaya bezoekt, een overlandexpeditie in Schotland onderneemt of op kampeertrip in Noorwegen gaat: de Dr. Expedition Duffel van Bach weet raad met alle soorten reisbenodigdheden. Het inpakken en uitpakken van de Dr. Expedition Duffel is kinderspel dankzij de specifieke opening als een dokterstas: je klapt de gehele bovenkant van de duffel als het ware open. En dankzij de gepolsterde voering van het gebruikte materiaal blijft hij stabiel openstaan tijdens het in- en uitpakken.

Comfortabel om te dragen
Maar een grote duffel moet natuurlijk ook comfortabel zijn om te dragen. Daarom heeft Bach de Dr. Expedition Duffel uitgerust met gepolsterde schouderbanden die goed verstelbaar zijn. Een borstriem zorgt voor extra stabiliteit tijdens het lopen of zelfs tijdens het rennen als je nog net de laatste trein of veerboot wilt halen.

Slimme extra features
Uiteraard heeft Bach ook aan enkele slimme extra features gedacht die het gebruik van de Dr. Expedition Duffel extra praktisch maken. Denk daarbij aan een klein vakje met sleutelclip om klein materiaal altijd snel bij de hand te hebben. Of de externe daisy chain band die ervoor zorgt dat je met een karabijnhaak meerdere andere materialen kunt bevestigen. Tot slot zorgen de vier draaghandels ervoor dat je de reistas gemakkelijk kunt hanteren en eventueel ook aan een touw kunt optrekken of laten neerdalen. En uiteraard maakt Bach gebruik van hoogwaardige YKK-ritsen om soepel openen en sluiten te garanderen.

Gerecyclede materialen
Bach maakt bij de productie van de Dr. Expedition Duffel gebruik van 100% gerecycled 900D Ripstop polyester, met een voor 90% gerecycled PVB-laminaat. Hierdoor zijn de reistassen spatwaterdicht en hoef je dus ook tijdens een flinke regenbui niet bang te zijn dat de inhoud nat wordt. Diezelfde inhoud is overigens gemakkelijker te zien dankzij de lichtgrijze binnenvoering van de duffel.

Verschillende maten en kleuren
Bach levert de Dr. Expedition Duffel in vier verschillende formaten: met 40 liter, 60 liter, 90 liter of 120 liter inhoud. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren, afhankelijk van het formaat dat je kiest: black, midnight blue, sage green, peach orange of een combinatie van deze kleuren.

Adviesverkoopprijzen
Bach Dr. Expedition Duffel 40 liter: EURO 139,90
Bach Dr. Expedition Duffel 60 liter: EURO 169,90
Bach Dr. Expedition Duffel 90 liter: EURO 199,90
Bach Dr. Expedition Duffel 120 liter: EURO 229,90

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.bach-equipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot BACH:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.