Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Travelsafe Travel ORS Light en ORS Spoon helpen met vochtbalans na buikloop

Travelsafe Travel ORS Light en ORS Spoon helpen met vochtbalans na buikloopNu de tijd van reizen weer is aangebroken, liggen er helaas ook een paar ongemakken op de loer waar je liever geen last van krijgt. Een daarvan is de kans op buikloop, bijvoorbeeld na het eten van bedorven voedsel van een straatverkoper of het per ongeluk doorslikken van zwembadwater. Travel ORS Light van Travelsafe helpt om je vochtbalans weer te herstellen.
Het belang van ORS

Op vakantie wil je natuurlijk vaak nieuwe dingen proeven, maar die kunnen soms heel slecht vallen. Ook slecht gewassen salade of een ijsblokje van ongefilterd water kan de vakantiepret behoorlijk drukken. Hoewel buikloop in veel gevallen slechts een tijdelijke manier is waarbij het lichaam zich ontdoet van ongewenste bezoekers, kan de bijbehorende uitdroging gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Door het gebruik van ORS wordt de vochtbalans snel weer op peil gebracht, uiteraard in combinatie met de nodige vochtinname.

Stevia-plantje
Waar ORS in het verleden vooral bekend stond als een zeer onaangenaam middel om in te nemen, heeft Travelsafe er juist voor gekozen om het een lemon- en lime-smaakje te geven dat wel aangenaam is. Daarnaast maakt Travelsafe gebruik van het stevia-plantje als zoetstof. Dit plantje, dat oorspronkelijk uit Paraguay en Braziliƫ komt, smaakt tot wel 300 keer zoeter dan gewone suiker, zonder dat het calorieƫn bevat. Inmiddels wordt stevia steeds vaker toegepast als zoetstof, maar Travelsafe was de eerste die het nut ervan inzette voor gebruik in ORS.

Zelf ORS maken met de Travelsafe ORS Spoon
Heb je geen geprepareerde ORS bij de hand, dan kun je ook zelf ORS maken met behulp van de Travelsafe ORS Spoon. Door de juiste combinatie en verhouding van zout, suiker en water kun je ORS maken die helpt om de vochtbalans weer op orde te krijgen. Op de lepel zelf staan de juiste verhoudingen aangegeven, zodat je geen losse handleiding mee hoeft te nemen. Uiteraard smaakt de zelfgemaakte ORS niet zo goed als de Travel ORS Light met citroen- en limoensmaak, maar in geval van nood is het de ideale manier om snel weer op krachten te komen en zo verder te kunnen genieten van de vakantie. De Travelsafe ORS Spoon mag dan ook niet ontbreken in je EHBO-kit op vakantie of tijdens welke reis dan ook.

Adviesverkoopprijzen
Een doosje Travelsafe Travel ORS bevat 10 sachets en de adviesverkoopprijs bedraagt EURO 5,95. De Travelsafe ORS Spoon weegt slechts 8 gram en de adviesverkoopprijs is EURO 2,00.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.