Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stijg boven jezelf uit met de nieuwe Cascadia 18 trailrunning schoen van Brooks Running

Stijg boven jezelf uit met de nieuwe Cascadia 18 trailrunning schoen van Brooks RunningBrooks ondersteunt trailrunners in het verleggen van grenzen op de trails met de nieuwe Cascadia 18 trailrunning schoen. De veelzijdige Cascadia 18 combineert DNA Loft v2 demping voor meer comfort, TrailTack Green voor voldoende grip en een stevig bovenwerk voor elk terrein.

Beweeg gemakkelijk over elk terrein
De Brooks Cascadia 18 is de perfecte schoen voor trailrunners die zelfverzekerd technisch terrein willen bedwingen. Het Trail Adapt System integreert een tussenzool, rock plate en buitenzool systeem dat stabiliteit levert op elk type terrein zoals rots, gras, modder en kiezels. De Cascadia 18 biedt een verbeterde controle, zodat lopers vol vertrouwen de trail kunnen trotseren. Een functie die van groot belang is voor professionele atleten zoals Roberto Delorenzi van de Brooks Trail Runners: "Tijdens mijn training kom ik allerlei soorten terrein tegen. Het aanpassingvermogen van de Cascadia 18 helpt me echt om zelfs de meest technische ondergronden te overwinnen, terwijl ik de controle behoud."

Uitstekende tractie en pasvorm op de trails
Voor een comfortabele ervaring op de trails, is de Cascadia 18 voorzien van DNA Loft v2 demping. Deze technologie zorgt voor comfort op zwaar en technisch terrein dat kilometer na kilometer aanhoudt. Daarnaast zorgt de TrailTack Green, die gemaakt is van 30% gerecycled materiaal, voor uitzonderlijke tractie op natte en droge ondergronden. Het ge├╝pdatete mesh in de Cascadia 18 is voorzien van overlays op slijtagegevoelige plekken en biedt een beschermende laag. Het bovenste mesh is ademend, duurzaam en droogt snel, terwijl het de voeten beschermt tegen vuil. De schoen heeft een smalle pasvorm, met extra ruimte aan de voorkant. Dit zorgt voor een ruim en ondersteunend gevoel, terwijl de schoen voldoende stevigheid en tractie biedt.

Volgens Gerard Klein, Footwear Merchandising Director EMEA, is de Cascadia een geweldige keuze voor hen die zichzelf willen uitdagen: "De Cascadia 18 is de perfecte schoen voor trailrunners die op zoek zijn naar een dynamische schoen die alle terreinen aankan, zonder in te leveren op comfort, stabiliteit en controle."

Adviesverkoopprijs
De Cascadia 18 heeft een adviesverkoopprijs van EURO 150 euro (GTX: EURO 170).

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.brooksrunning.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brooks Running:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.