Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus PacLite Trek Jacket

Berghaus PacLite Trek JacketHet PacLite Trek Jacket is het resultaat van jarenlange ervaringen bij het ontwerpen van outdoor-jacks. Het is een combinatie van ultralicht Gore-Tex PacLite Helium met het robuustere Gore-Tex PacLite Cassis op plaatsen waar dat nodig is. Het resultaat mag er zijn: zo licht als mogelijk, zo robuust als nodig en dankzij de PacLite Micro Tape naden extreem ademend.

Met de Extreme Light Serie bracht Berghaus in de zomer van 2003 de eerste complete Lightweight-collectie op de markt, bestaande uit kleding, rugzakken en schoenen. Voor komende zomer breidt Berghaus de zeer succesvolle collectie uit met onder andere dit PacLite Trek Jacket.

Berghaus, ondertussen wereldwijd één van de belangrijkste fabrikanten van het ademende en waterdichte Gore-Tex PacLite, gebruikt voor dit iets langer gesneden wandeljack twee verschillende laminaten: PacLite Helium en PacLite Cassis. Gore-Tex PacLite Helium biedt van alle verkrijgbare PacLite-laminaten het beste compromis tussen slijtvastheid en laag gewicht. Gore-Tex PacLite Cassis is iets zwaarder, maar heeft door toepassing van een Cordura-bovenlaag een enorme scheur- en slijtvastheid. Daardoor is het PacLite Trek Jacket absoluut rugzakproof en verliest het ook bij lange wandel- of trektochten niets van zijn goed eigenschappen.

Features van dit licht jack zijn onder andere PacLite Micro Tape naden voor nog meer ademend vermogen, ritssluiting met dubbele afdekking en klittenbandsluiting, capuchon met volume-aanpassing en draadverstevigd scherm, twee grote zakken en een borstzak (alleen herenmodel) met waterdichte ritssluiting, elastische koorden voor de taille en onderrandzoom en met klittenband verstelbare boorden.

Het Berghaus PacLite Trek Jacket is er in zowel een heren- als damesmodel in de maten S-XXL en XS-XL. Het jack weegt 440 gram (damesmodel: 360 gram) en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Adviesverkoopprijs: Euro 239,90.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.