Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Socks Trekking Light: Beste Koop

X-Socks Trekking Light: Beste KoopOpnieuw een testwinnend resultaat voor X-Socks: de Consumentenbond onderwierp afgelopen maand zes merken wandelsokken aan een uitgebreide laboratorium-test. De X-Socks Trekking Light haalde de hoogste score en werd uitgeroepen tot Beste Koop.

Gemeten werd onder andere op pasvorm, slijtvastheid, dampdoorlatendheid, droogtijd, afwezigheid van naden, krimp en drukverdelende werking. Als enige geteste sok haalde X-Socks op de 6 belangrijkste onderdelen de maximale '++' score die staat voor 'zeer goed'. Goed voor een ongeƫvenaard puntentotaal van 92.

Het feit dat de Trekking Light sinds kort ook in een speciale dames-uitvoering met een aparte maatverdeling leverbaar is, had de score zelfs nog hoger kunnen doen uitvallen, nu haalde X-Socks op dat onderdeel 'slechts' de score Goed.

De resultaten van dit onderzoek worden gepubliceerd in de Consumentengids van mei.

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.