Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Umbria short van Agu

Umbria short van AguAGU komt als eerste met een casual short + 2 binnenbroeken met zeem. De nieuwe AGU Umbria casual broek is ontwikkeld voor de meerdaagse fietsers.

Als je op fietsvakantie gaat, wil je de fietstas immers heel efficient inpakken. Niet teveel van alles, maar toch wel het benodigde. Een van de tips die vakantiefietsers geven is "was de kleding en neem niet teveel kleding mee". U heeft nu nog maar één broek nodig, hoe lang de vakantie ook duurt…

De broek wordt namelijk geleverd inclusief twee losse, uitneembare binnenbroeken met een Coolmax-zeem. En niet met een lastig klittenband- of knoopjessysteem, maar gewoon los.

De gebruikte binnenbroek kan na een hele dag fietsen rustig gewassen worden. U heeft immers een tweede binnenbroek voor de dag erna!

Het short is, zonder binnenbroek, ook uitstekend te dragen als korte broek, dus ook zeer geschikt als u niet fietst. De broek is verkrijgbaar in twee neutrale kleuren (zwart en khaki) die zeer goed te combineren zijn met allerlei kleuren en prints. Tevens is er een ruimvallend Umbria poloshirt verkrijgbaar. Kortom: met Umbria heeft u het professionele comfort met casual uitstraling.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.