Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Socks: zilver in je sokken

X-Socks: zilver in je sokkenDat de ontwikkeling van nieuwe materialen niet stilstaat mag als bekend worden verondersteld, maar of men ooit gedacht had dat zelfs zilver zou worden verwerkt in sokken is nog maar de vraag.

X-Socks maakt sinds kort gebruik van een zelf ontwikkelde garen die de naam SINOFIT heeft meegekregen. De naam is een afkorting voor 'SIlver No Odor & Fungus Ion Treatment', wat eigenlijk maar een deel van de voordelen van zilver aangeeft.

De toepassing is extra bijzonder omdat de zilverdelen enerzijds de voet masseren en van dode huidcellen ontdoen, anderzijds een zeer hoog vochtransporterend vermogen hebben en bovendien een optimale drukverdeling bieden. En prettig is natuurlijk de geur/bacterieneutraliserende werking van zilver! Hierdoor wordt het fenomeen 'stinkvoeten' veel beter aangepakt en kan het zelfs bij mensen met grote problemen leiden tot een oplossing.

Voor de introductie van SINOFIT heeft X-Socks gekozen voor een trekking sok met de veelzeggende naam 'Airforce One'.

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.