Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hadley serie van Billingham

Hadley serie van BillinghamDe Hadley serie is een enorm populaire serie Billingham tassen. Aan de ene kant een goeduitgeruste fototas, maar tevens kan de tas gebruikt worden als een 'gewone' tas door de uitneembare schotindeling. Zo zijn de Hadley Original en Hadley Large groot genoeg om een laptop in te vervoeren.

De tas wordt afgesloten door een grote flap welke met riempjes wordt vastgezet, maar de tas is middels een snelsluiting direct toegankelijk, zonder eerst de riemgespen los te maken. In de tas bevindt zich een volledige uitneembare schotindeling, zodat elke gewenste camera-uitrusting in de tas past.

De tassen beschikken over 2 voorvakken met drukknoopsluiting om accessoires en andere persoonlijke spullen in op te bergen. De Hadley Pro heeft tevens nog een achtervak met ritssluiting en beschermende regenflap, heeft een handvat boven op de tas en is geschikt voor de bevestiging van de AVEA tassen.

De Hadley serie is verkrijgbaar in verschillende maten en de adviesverkoopprijzen variƫren van Euro 189,- tot en met Euro 229,-. De Hadley serie is uit voorraad leverbaar in de kleur khaki. De kleuren olijfgroen en zwart zijn beperkt leverbaar. Verkrijgbaar via de Billingham dealers.

Voor meer informatie: https://www.billingham.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.