Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Adventure Travel collectie van Berghaus

Adventure Travel collectie van BerghausAangemoedigd door het stijgende aantal jonge mensen dat de wereld rondreist en geïnspireerd door eigen avontuurlijke reizen heeft het Berghaus team een complete Adventure Travel collectie ontwikkeld: jong, vrolijk, ongecompliceerd en extreem veelzijdig.

De Adventure Travel collectie van Berghaus is niet alleen zeer breed -reikend van kleding via schoeisel en rugzakken tot aan accessoires toe- maar ook bijzonder innovatief door toepassing van functionele stoffen en het nieuwe i-Track System. Dit systeem werkt met een persoonlijke code, waaraan je email-adres, telefoonnummer en/of adres kunnen worden gekoppeld. Mocht je je rugzak verliezen en iemand anders 'm vinden, dan kan die persoon via de i-Track website in contact met je komen zodat je je pack weer snel terug hebt.

Ook de gebruikte stoffen zijn functioneel, zoals de met HealthGuard+System III uitgevoerde LatitudeTM stof. Deze beschermt niet alleen tegen schadelijke UV-stralen en insectenbeten zoals die van muggen en teken, maar ziet er tevens stijlvol uit en kan dus overal gedragen worden.

De Adventure Travel collectie bestaat uit Shells en Fleece (zoals het Barrington Paclite Jacket of het modieuze Koala Jacket voor de dames), Shirts (zoals het afgebeelde Hawkwood shirt dat extreem snel droogt en tevens beschermt tegen UV en insectenbeten door de LatitudeTM stof), T-Shirts (gemaakt van het comfortabel aanvoelende Dri-Release materiaal bestaande uit 85% Polyester en 15% katoen), Pants en Skirts (onder andere gemaakt met Cordura met stretch), de rugzakken met het i-Track System en tot slot enkele accessoires zoals caps, hoeden en travel sheets.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.