Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stormproof Lighter van Silva

Stormproof Lighter van Silva'Stormproof' is zwak uitgedrukt als het gaat om deze nieuwe aansteker van Silva. De term 'Orkaanproof' is beter op zijn plaats. Onder alle omstandigheden heb je een vuurtje paraat... Buiten én binnen.

Ideaal wanneer je gaat kamperen of zeilen, of tijdens survival-activiteiten. De Stormproof Lighter is een super-efficiƫnte brander die windsnelheden tot maar liefst 70 knopen aankan, dat is 120 km per uur. Bovendien is hij waterproof; een nachtje in het natte gras is geen probleem.

De vlam is instelbaar en de behuizing bevat een brandstofniveau-raam, zodat je altijd kunt zien hoeveel butaangas er over is, dus of hij bijgevuld moet worden. Bijvullen is zelf eenvoudig te doen.

De Stormproof Lighter is gemaakt van roestvrij staal met zwarte kunststof en voorzien van een polskoord, zodat je hem niet snel verliest. Hij wordt geleverd in een metalen geschenkdoosje.

Adviesverkoopprijs: EURO 22,50.

Voor meer informatie: https://www.silva.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Silva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.