Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rubytec 'No Battery Flashlight' als beste uit de test

Rubytec 'No Battery Flashlight' als beste uit de testBij een test in het Algemeen Dagblad van de verschillende noodopladers voor de mobiele telefoon komt de Rubytec 'No Battery Flashlight' als beste uit de test.

In de test plaatste de auteurs van het artikel vijf verschillende noodopladers naast elkaar om te kijken welke het beste presteerde. Daarbij vielen enkele modellen door de mand en deden toch niet precies wat je er als consument van mag verwachten. De 'No Battery Flashlight' van Rubytec was één van de weinige laders die wél een voldoende kregen.

Wat de auteurs van het artikel vooral prettig vinden is het feit dat de Rubytec geleverd wordt met een keur aan aansluitkabels. Dat betekent simpelweg dat de oplader daadwerkelijk geschikt is voor bijna alle mobiele telefoons van de grote merken. Het draaien gaat soepel en 'De zaklamp werkt perfect!'. Daarmee is deze oplader een perfect reisgenoot voor de komende zomervakantie voor als er dringend naar het thuisfont gebeld moet worden en de accu van de GSM net leeg blijkt te zijn. Of zoals de auteyr van het artikel zegt: '[...] inpluggen en draaien maar'.

De 'No battery Flashlight' van Rubytec kost Euro 14,95 en is inmiddels verkrijgbaar bij de meeste buitensportzaken in Nederland.

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.