Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw van Lowepro: CompuRover AW

Nieuw van Lowepro: CompuRover AWLowepro introduceert een combinatie van de CompuTrekker en Rover AW II: de CompuRover AW, een veelzijdige rugtas met ruimte om een (digitale) foto-uitrusting, een statief, een 15 inch laptop, accessoires en persoonlijke spullen mee te nemen.

Het onderste gedeelte van de CompuRover AW bestaat uit een schotteninterieur welke volledig aan uw foto-uitrusting is aan te passen. Het laptopcompartiment is gepolsterd, waardoor het de laptop beschermt tegen schokken en is gemakkelijk toegankelijk zonder de gehele rugzak open te maken. Tevens beschikt de tas over een ingebouwd binnenvak voor geheugenkaarten. De CompuRover AW is geschikt voor Sliplock accessoires.

Uiteraard is ook deze tas gemaakt van waterafstotend materiaal waardoor uw uitrusting wordt beschermd tegen vocht, stof en zand. De ‘blinde’ ritsen zijn waterafstotend en beperken het geluid bij het openen van de tas tot een minimum. Tevens biedt de CompuRover AW het gewenste draagcomfort door o.a. de verstelbare riemen met zachte schouderstukken en afneembare buikriem. Uiteraard voorzien van een AW-hoes (All Weather).

De CompuRover AW is uit leverbaar vanaf half juli, verkoopprijs Euro 279,-.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.